Nehéz döntés áll Sári Évi mögött. Két év után szakítottak a párjával, ugyanis máshogy képzelték el az életüket. 

„Nagyon nehéz döntés volt a szakítás. Nem arról van szó, hogy ne szeretnénk egymást, vagy jött volna egy harmadik, aki miatt véget ért a kapcsolatunk” – mondta a Story magazinnak Sári Évi. Két évig volt együtt szerelmével, ám kiderült, hogy máshogy látják az életet. 

„Minek húzzuk egymás idejét, ha nem ugyanúgy képzeljük az életünket öt év múlva?” – folytatta a színésznő. Mint mondta: eleinte megtalálták az egyensúlyt a szabaidő és a munka között, ám ez az egyensúly felborult. „Nálam rendszeresen vannak ilyen több hónapos időszakok. Most is egyszerre fut a Madáchban a Poligamy és a Vámpírok bálja, így alig van szabadidőm. Sajnos az ilyen hónapokban jöttek az első problémák” – fogalmazott Sári Évi, akinek néha egyedüllétre is szüksége van. 

Sári Évinél még friss a szakításForrás: TV2

Azt is elárulta, hogy egyelőre élvezi a szingli életet, de nem szeretne egyedül maradni. „Annak is van egy varázsa, hogy nem kell alkalmazkodni valaki máshoz. Oda megyek, ahova akarok. Persze tudom, hogy hosszabb távon veszélyes is lehet, hogy szeretek egyedül lenni, hiszen az ember társas lény. Nem is akarok egyedül maradni. Én azonban annyira felfokozott életet élek, annyi emberrel találkozom, annyira pörgök, hogy igénylem a magányt, a pihenést. Ráadásul még friss a szakítás, idő kell, amíg minden a helyére kerül” – nyilatkozta a lapnak a színésznő.