A ValóVilág 6 Lacijába szerelmes Dér Heni

Forrás: Instagram/heni_der_official -
párkapcsolat szerelem Dér Heni VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni újra szerelmes: egy volt ValóVilág-játékossal jár az énekesnő.

A ValóVilág 6 egyik szereplőjével, VV Lacival, azaz Laki László Kornéllal jár Dér Heni. Az énekesnő a Ripostnak elárulta, már Dominikára is együtt utaztak néhány hete. A kapcsolatuk immár lassan fél éve tart, és nagyon boldogok.

Dér Heni szerelmes Forrás: Instagram/heni_der_official

Régebb óta ismertem Kornélt, de csak futólag. Öt hónapja aztán találkoztunk egy társaságban, és akkor indult el köztünk valami. (...) Nekem jó ideje mindennél fontosabb, hogy egy ember milyen belső értékekkel bír, mert hosszú távon azzal tud megfogni engem. Első körben nagyon tetszett, ahogyan gondolkodik, ahogyan az életét éli. Tetszett benne az a saját értékrend, amin keresztül a világról gondolkodik, mert nagyon hasonló az én látásmódomhoz. Ennek köszönhetően gyorsan kialakult bennem a vonzalom. Februárban együtt utaztunk el Dominikára, ahol elmélyülhetett a kapcsolatunk, hiszen volt időnk egymásra figyelni és sikerült összecsiszolódnunk."

Két nyuszival bővül Nánási Pál és Ördög Nóra családja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ket-nyuszival-bovul-nanasi-pal-es-ordog-nora-csaladja.htmlNánási Pál az Instagram-oldalán mutatta be a két új családtagot: nyuszikkal bővült a família. TV + SztárokOrigoÍgy tért vissza Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190322-igy-tert-vissza-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, nagyon örült annak, hogy felkérték háziasszonynak a Televíziós Újságírók Díja gálaestjére. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, milyen volt 17 évesen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-liptai-claudia-megmutatta-milyen-volt-17-evesen.htmlLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 17 évesen: vörös, göndör fürtjei voltak. TV + Sztárok--Koós János özvegye, Dékány Sarolta a rajongóktól nem fért oda férje sírjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-koos-janos-ozvegye-a-rajongoktol-nem-fert-oda-ferje-sirjahoz.htmlKoós János özvegye a temetést követő napon szeretett volna még elbúcsúzni a férjétől, de nem fért oda a sírjához. TV + Sztárok--Sári Évi ismét szingli, a szakításról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-sari-evi-ismet-szingli-a-szakitasrol-meselt.htmlNehéz döntés áll Sári Évi mögött. Két év után szakítottak a párjával, ugyanis máshogy képzelték el az életüket. TV + SztárokOrigoLezárult a pereskedés Pécsi Ildikó és Pártos Csilla közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-lezarult-a-pereskedes-pecsi-ildiko-es-partos-csilla-kozott.htmlVégre lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta tartó pereskedése. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.