Bereczki Zoltán azt mondja, nem mindig tudott tanulni a hibákból

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán csalódás tapasztalat magánélet hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemek és igenek című darabban szerepel Bereczki Zoltán. Ez arra sarkallta, hogy egy kicsit átgondolja az eddigi tapasztalatait. A magánéletéről mesélt a színész.

"Sok év tapasztalattal a hátam mögött is többször éreztem már azt, pofán vertek. Ezekből nagyon lehetett volna tanulni, de nem mindig sikerült. Pedig egy-egy csalódás után mindig megfogadtam: többé nem követem el ugyanazt a hibát. Aztán az életem egy egészen más területén mégiscsak feldobta ugyanazt az élet" – mesélte a Story magazinnak Bereczki Zoltán, aki a Nemek és igenek című darabban alakít új szerepet. Ez arra sarkallta, hogy átgondolja, milyen igazságtalan helyzetekbe került már az élete során.

Bereczki Zoltán nehezen tanul a hibákból Fotó: Mudra László - Origo

"Még hogy nem lehet kétszer belépni ugyanabba a folyóba! A szereplők mások voltak, de a mondatok szinte ugyanazok. Ilyenkor az ember rádöbben: még mindig nem tanulta meg a leckét. És most nem kizárólag a párkapcsolatokra gondolok, vagy arra, hogy ott az ember mennyi ideig tud újra bízni, és csalódik-e ismét, viszi-e tovább a frusztrációját, vagy képes újra párra találni, hanem barátságokra és az üzleti kapcsolatokra is" – fogalmazott a színész, aki első tavaszát tölti majd az új otthonában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.