A Nemek és igenek című darabban szerepel Bereczki Zoltán. Ez arra sarkallta, hogy egy kicsit átgondolja az eddigi tapasztalatait. A magánéletéről mesélt a színész.

"Sok év tapasztalattal a hátam mögött is többször éreztem már azt, pofán vertek. Ezekből nagyon lehetett volna tanulni, de nem mindig sikerült. Pedig egy-egy csalódás után mindig megfogadtam: többé nem követem el ugyanazt a hibát. Aztán az életem egy egészen más területén mégiscsak feldobta ugyanazt az élet" – mesélte a Story magazinnak Bereczki Zoltán, aki a Nemek és igenek című darabban alakít új szerepet. Ez arra sarkallta, hogy átgondolja, milyen igazságtalan helyzetekbe került már az élete során. 

Bereczki Zoltán nehezen tanul a hibákbólFotó: Mudra László - Origo

"Még hogy nem lehet kétszer belépni ugyanabba a folyóba! A szereplők mások voltak, de a mondatok szinte ugyanazok. Ilyenkor az ember rádöbben: még mindig nem tanulta meg a leckét. És most nem kizárólag a párkapcsolatokra gondolok, vagy arra, hogy ott az ember mennyi ideig tud újra bízni, és csalódik-e ismét, viszi-e tovább a frusztrációját, vagy képes újra párra találni, hanem barátságokra és az üzleti kapcsolatokra is" – fogalmazott a színész, aki első tavaszát tölti majd az új otthonában