Egyszer már lemondott az energiaitalról ByeAlex, de egy gyenge pillanatában ismét belekortyolt egybe, azóta mindennap kívánja. 

ByeAlex függősége tiniként kezdődött, ekkor szokott rá teljesen az energiaitalokra. Sikerült lemondania róla, de sajnos nem volt elég erős: egy éve ismét vásárolt egyet, azóta nem tudja letenni. Facebook-oldalán figyelmeztette a követőit, hogy senki ne szokjon rá.

ByeAlex nem tud lemondani az energiaitalrólForrás: RTL Klub

"Nagyon haragszom magamra... évek teltel el, hogy leszoktam az energiaitalokról. Tavaly júliusban azonban megkívántam egyet... azóta MINDEN NAP azzal indul, hogy megiszom egy cukormenteset. (Márkát direkt nem írok, mindegy valójában...) Egészségesen étkezem, sportolok... de megint itt van az életemben ez a szenny! Ráadásul, én az ízét igénylem, nem a koffeines mivoltát. Próbáltam alternatívákat keresni ellene más szénsavas, dobozos, nem energiaitalokban... de azokban meg az édesítőszerek buzgalma annyira sok, hogy hányok a kikirics ízektől; és szerintem maga az édesítő is egy halálosztó. Én még tini korom végén függtem rá ezekre. Napi 3-4 alap volt. Aztán, letettem. Most megint napi 1x itt van... posvány! Zárjátok el a gyerekek, tinik elől ezeket a sz*rokat! Dobjátok el ti is! Én ismét megpróbálom! Egyszer már sikerült! Beszélünk drogokról, alkoholról, dohányzásról; ez UGYANAZ! Ráfüggsz... és közben fel se merül, mennyire semmi de semmi szüksége a szervezetednek ezekre! TEDD LE TE IS!" – írta Alex.