Drogproblémái miatt vonult elvonóra Curtis. Az ott eltöltött időről most dokumentumfilmet készítettek, amelyben az édesanyja is elmondta, hogyan élte meg a fia függőségét.

"Borzasztóan eleven gyerek volt, akkoriban is állandóan történt vele valami baj, az iskolában bérletem volt az igazgatóhoz" – mondta Curtis édesanyja abban a dokumentumfilmben, amely ma este lesz látható a TV2-n. A rapper az után vonult rehabra, hogy Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon állva elmondta: zenésztársának komoly problémái vannak a kábítószerrel. 

Curtis édesanyja is megszólal a dokumentumfilmbenForrás: Facebook / Curtis

Azóta már kiderült, hogy szerelme, Krisztina kisbabát vár. De nemcsak ő, hanem Curtis édesanyja is aggódott a rapperért. 

"Felneveltem öt gyereket, és a nagyok sem voltak piskóták, de Atival volt a legnehezebb. Nagyon-nagyon megviselt, ami most Attilával történt. Meg hát az, amikor ez az egész kiderült, és tudatosult a családban, hogy itt nagyon nagy baj van. Akkor az teljesen szétrombolta a családot, ilyen még velünk nem történt, én majdnem belehaltam" – idézi a Ripost Széki Lajosné szavait.