Hollywood fényes csillogása nem való mindenkinek. Sok olyan sztár van, aki az után, hogy megízlelte a sikert és a népszerűséget, inkább úgy döntött, a civil és hétköznapi életet választja. Íme, azok a színészek, akik otthagyták a show-bizniszt

Jack Gleeson

Jack GleesonForrás: Origo

A Trónok harcában megismert színész valószínűleg szerepek garmadája közül válogathatott volna, hiszen a sorozatnak hatalmas a népszerűsége, ráadásul Joffrey Baratheon szerepében igazán megcsillogtatta a tehetségét. Ő viszont mégsem ezt az utat választotta. Miután a karakterét 2014-ben megölték, Jack Gleeson úgy döntött, hogy felhagy a színészkedéssel, és folytatja a tanulmányait. 

Jonathan Taylor Thomas 

Jonathan Taylor ThomasForrás: Getty Images, Northfoto

A tini lányok álmainak megtestesítője volt annak idején Jonathan Taylor Thomas. Játszott a Ki az úr a háznál? című filmben, a Házi barkács című sorozatban is, mára szerepléseinek száma megkopott annak ellenére, hogy hihetetlenül sikeres volt. Habár olykor feltűnt még egy-egy vendégszereplésre különböző tévés produkciókban, a most 37 éves színész is inkább a tanulmányaira koncentrált a sztárság helyett. 
 
Mike Vitar 

Mike VitarForrás: 20th Century Fox, Los Angeles Fire Department

Nem sok szerepet vállalt Mike Vitar, mielőtt végleg otthagyta volna Hollywoodot. A színész gyermekként játszott A grund című filmben, valamint a Kerge kacsák második és harmadik részében, ezután azonban búcsút vett az ipartól. Az egykori gyermeksztár most tűzoltóként dolgozik Los Angelesben.


Peter Ostrum 

Peter OstrumForrás: Warner Bros., Getty Images

A színész gyermekként szerepelt a Willy Wonka és a csokigyár című 1971-es filmben, a főszereplő kisfiút, Charlie Bucketet alakította. Több szerepet azonban nem vállalt, inkább egy másik álmát váltotta valóra. Állatorvosnak tanult, jelenleg New Yorkban dolgozik, és a nagy termetű állatokra specializálódott. 

Jeff Cohen 

Jeff CohenForrás: Warner Bros. Pictures, Getty Images

A Kincsvadászok című filmben nyújtott alakítása a közönség kedvencévé tette 1985-ben a színészt, de őt nem vakította el a csillogás és a népszerűség. A szereplőgárda többi tagjával ellentétben ő 1991-ben úgy döntött, hogy felhagy a színészkedéssel, és civil szakmát tanul. Elvégezte a jogi egyetemet, és sikeres ügyvéd lett belőle.