Két nyuszival bővül Nánási Pál és Ördög Nóra családja - Fotó

Nánási Pál család Ördög Nóra nyuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál az Instagram-oldalán mutatta be a két új családtagot: nyuszikkal bővült a família. 

Két szőrgombóccal bővült Nánási Pál és Ördög Nóra családja, a fotós az Instagram-oldalán mutatta be a követőinek az újoncokat. Valójában már négy hónapja a família szerves részét képezik a nyuszik, akik Nánási Barbi és Nánási Villám névre hallgatnak. "Szeretik a szénát és szeretnek a hasamon pihenni" – írta Pál a fotóhoz.

Liptai Claudia megmutatta, milyen volt 17 évesen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-liptai-claudia-megmutatta-milyen-volt-17-evesen.htmlLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 17 évesen: vörös, göndör fürtjei voltak. TV + Sztárok--Koós János özvegye, Dékány Sarolta a rajongóktól nem fért oda férje sírjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-koos-janos-ozvegye-a-rajongoktol-nem-fert-oda-ferje-sirjahoz.htmlKoós János özvegye a temetést követő napon szeretett volna még elbúcsúzni a férjétől, de nem fért oda a sírjához. TV + Sztárok--Egy szál alsónadrágban pózol Liu Shaolin Sándor – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-egy-szal-alsonadragban-pozol-liu-shaolin-sandor.htmlLiu Shaolin Sándor alsónadrágra vetkőzött. TV + Sztárok--Az RTL Klub sorozatából kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia sikereket ért el Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-az-rtl-klub-sorozatabol-kirugott-szineszno-ubrankovics-julia-sikereket-ert-el-amerikaban.htmlA Tanár című sorozatból kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia visszatért Amerikába: valóra vált az álma. TV + SztárokOrigoPalvin Barbarát pucéran fotózták egy másik modellelhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-palvin-barbarat-puceran-fotoztak-egy-masik-modellel.htmlElképesztően szexi fotó készült a világhírű magyar modellről, Palvin Barbaráról. Egy másik manökennel fotózták meztelenül. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs magyar nőt akar feleségül vennihttp://www.life.hu/sztarok/20190321-dzsudzsak-balazs-magyar-not-akar-felesegul-venni.htmlNem sűrűn nyilatkozik Dzsudzsák Balázs a magánéletéről, de most kivételt tett: elárulta, van-e barátnője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.