Megyeri Csilla brandépítést tanít a leendő influenszereknek

oktató brandépítés Megyeri Csilla influenszer oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alföldi Televízió felkonfjával lett híres Megyeri Csilla, azóta az Instagram-oldalának már 104 ezer követője volt. Elárulta, hogy már oktatja az influenszerkedést. 

"Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink"ezzel a felkonffal lett híres Megyeri Csilla, aki az Alföldi Televízió műsorvezetőjeként kezdte a karrierjét.

Ezután fedezte fel magának az ország, most az Instagram-oldalának már 104 ezer követője van. A Gyertek át! című műsorban arról is beszélt, hogy a Story Gálán nem viselt bugyit, a párja pedig figyelmeztette, nehogy halszag legyen körülötte. A biójába írt szöveg szerint jelenleg műsorvezető és influenszer. Az is kiderült, hogy már oktatja is, hogyan lehet valaki véleményvezér.

Megyeri Csilla nem viselt fehérneműt a Story Gálán Forrás: Polyak Attila/Origo

"Mondj három dolgot, amit az influenszer-tanfolyamon oktatsz!" – adta a feladatot Sebestyén Balázs Megyeri Csillának. Egyébként előtte három dolgot kellett mondani, amit szájjal csinálnak. Azt válaszolta: enni, inni és szexelni.

"Saját brandépítés, lájkvadászat és követők gyűjtése – ismertette a tananyagot Megyeri. "De nem influenszerkedek, ez egy f@szság, az újságírók f@szsága" – folytatta.

"Ez egy médiaintézetnél egy overall képzés" – tette hozzá az influenszer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.