Az Alföldi Televízió felkonfjával lett híres Megyeri Csilla, azóta az Instagram-oldalának már 104 ezer követője volt. Elárulta, hogy már oktatja az influenszerkedést. 

"Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink" – ezzel a felkonffal lett híres Megyeri Csilla, aki az Alföldi Televízió műsorvezetőjeként kezdte a karrierjét. 

Ezután fedezte fel magának az ország, most az Instagram-oldalának már 104 ezer követője van. A Gyertek át! című műsorban arról is beszélt, hogy a Story Gálán nem viselt bugyit, a párja pedig figyelmeztette, nehogy halszag legyen körülötte. A biójába írt szöveg szerint jelenleg műsorvezető és influenszer. Az is kiderült, hogy már oktatja is, hogyan lehet valaki véleményvezér. 

Megyeri Csilla nem viselt fehérneműt a Story GálánForrás: Polyak Attila/Origo

"Mondj három dolgot, amit az influenszer-tanfolyamon oktatsz!" – adta a feladatot Sebestyén Balázs Megyeri Csillának. Egyébként előtte három dolgot kellett mondani, amit szájjal csinálnak. Azt válaszolta: enni, inni és szexelni. 

"Saját brandépítés, lájkvadászat és követők gyűjtése – ismertette a tananyagot Megyeri. "De nem influenszerkedek, ez egy f@szság, az újságírók f@szsága" – folytatta. 

"Ez egy médiaintézetnél egy overall képzés" – tette hozzá az influenszer.