Egy fotózás kedvéért állt lenge öltözetben a kamerák elé Singh Viki. A rajongói közül a legtöbben odavannak érte, de volt, aki nem éppen hízelgő véleményét osztotta meg az énekesnővel. 

"Viki, ne csináld azt, mint minden celeb. Olyan sejtelmes, szép vagy, miért mutogatod magad?" – írta az egyik követője, de például ez is a kép mellett olvasható: "Amióta kissé lefogyott, állandóan az okosabbik felét mutogatja".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#werk @csanyipisti #sexy #makeupby @biankastyle

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Viki sem maradt adós a válasszal: "néha kell csajoskodni, addig szeretném megmutatni és élvezni a testem amig még megtehetem.. miután szülök már biztosan nem posztolok majd fürdőruhás képeket" – írja.

"Ez nem rossz indulat, hanem vélemény. És egyetértek Emesével, hogy beálltál a sorba »tucatcelebnek«. Próbálj meg kitűnni, de ne ezzel! Inkább énekelj..." – jött a válasz. 

"abba már ugye bele sem gondolsz, hogy mindezt abszolut önmagam szórakoztatásáért teszem??? Pont nem erdekel, hogy te vagy bárki mit gondol rólam? Ha valakinek tetszik annak nagyon örülök... de a szándékom elsősorban nem az, hogy bárki kegyeit elnyerjem ezáltal... pláne nem az érvényesülés... van énnekem elég lehetőségem érvényesülni... a fótózás/ vágás/ vloggerkedés/ modellkedés csupán hobbi... örömömet lelem benne! Ha ez téged zavar, nagyon sajnálom... nyugodtan kövess ki... ellenkező esetben a következő pofátlan beszólásnál tiltalak Köszike" – szögezte le az énekesnő.