Diana Ross megvédte Michael Jacksont Twitter-oldalán

Forrás: WireImage/Barry King -
Leaving Neverland védelem Michael Jackson Diana Ross szexuális zaklatás pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyven évig ápolt szoros barátságot Michael Jackson és Diana Ross. Az énekesnő most úgy döntött, Twitter-oldalán veszi védelmébe Jackót a Leaving Neverland című film kapcsán. 

Hatalmas port kavart a Michael Jackson pedofilbotrányait feldolgozó dokumentumfilm, a Leaving Neverland, amelyben James Safechuck és Wade Robson mesélt a pop királyával való kapcsolatáról.

A napokban már Barbra Streisand is megszólalt az ügyben. Véleménye sokakat felháborított. Mint mondta: úgy tűnik, a két férfit nem nyírta ki az eset...

Diana Ross negyven évig ápolt szoros barátságot a pop királyával. Most Twitter-oldalán tett közzé egy bejegyzést a film kapcsán – írja a Daily Mail.

„Ez nyomja ma reggel a szívemet. Hiszem, hogy Michael Jackson hihetetlen és nagyszerű erő volt számomra és másoknak is. Hagyjátok ezt abba a szeretet nevében!” – írta az énekesnő.

Diana Ross és Michael Jackson 1981-ben Forrás: WireImage/Barry King

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.