Ki ne emlékezne a Família Kft. Hajnalkájára? A karaktert alakító színésznő, Dzsupin Ibolya kedden ünnepelte 67. születésnapját. Élő adásban azt is elárulta, hogy 20 év után ment hozzá párjához a megismerkedésük évfordulóján. 

„Hajnalkám, te ezt nem tudhatod” – hangzott oly sokszor a Família Kft. című, mára már kultikussá vált sorozatban. A Hajnalkát megformáló Dzsupin Ibolya kedden ünnepelte 67. születésnapját. 

Elárulta, hogy igyekszik egészséges életmódot folytatni, hetente többször sportol férjével, és heti egy napot böjtöl. Ám nem ez az egyetlen érdekesség vele kapcsolatban, ugyanis azt is tudni lehet, hogy 20 év párkapcsolat után házasodtak össze, pont a megismerkedésük huszadik évfordulóján. 

„Óvatos típus az én férjem – nevetett a színésznő. – Én vagyok a harmadik felesége, és hát azt mondta, hogy kicsit meggondolja a dolgot” – folytatta Dzsupin Ibolya. Azt is elárulta, hogy Esztergályos Cecília volt az egyik tanú, hiszen vele ma is szoros barátságot ápol a Família Kft. óta úgy, ahogyan például Csonka Andrással és a sorozatban szereplő ikrekkel is.