Marsi Anikót tolószékkel tolták be a TV2 stúdiójába

Forrás: TV2 -
Palik László TV2 törés Tények baleset munka combcsont tolószék Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó combcsonttörése ellenére is dolgozni akart. Tolószékben vitték be a Tények stúdiójába. Kiderült: ha akar, bent is alhat a stúdióban. 

Ahogy mi is megírtuk, Marsi Anikó combcsonttörést szenvedett, amikor gyermekeiért ment az iskolába. A siófoki kórházban lábadozott, ám már vissza akar térni dolgozni annak ellenére, hogy lábát gipsz és csavarok tartják össze.

A Bors cikke szerint a TV2 mindent megtesz, hogy a Tények műsorvezetője megkapja azt, amire szüksége van, felajánlották, hogy sofőrt biztosítanak számára, de akár a stúdióban is aludhat. Kapott egy szobát, amelyben ágy és fotel is található.

Marsi Anikó a gyerekeiért ment az iskolába, amikor elesett Forrás: TV2

„Igazából az egyik fontos kérdés az volt, hogy a lábam beférjen a díszletasztal alá, és hogy találjunk olyan ruhát, amelyben vezetni tudom a műsort. Bár a lábam nem látszik, a Tények élő adás, ezért minden lehetőségre fel kell készülni” – mesélte a Borsnak Marsi. Hozzátette: nagyon szeretne dolgozni, de lehet, hogy a későbbiekben be kell látnia, nem alkalmazkodhat hozzá az egész stáb.

Egyelőre tolószékkel közlekedik, kollégája, Gönczi Gábor és az egész stáb mindenben segíti a műsorvezetőt.

Ha szeretnéd megnézni Marsi Anikó első stúdióban töltött napjáról készült képeket, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.