Marsi Anikót tolószékkel tolták be a TV2 stúdiójába

Forrás: TV2 -
Palik László TV2 törés Tények baleset munka combcsont tolószék Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó combcsonttörése ellenére is dolgozni akart. Tolószékben vitték be a Tények stúdiójába. Kiderült: ha akar, bent is alhat a stúdióban. 

Ahogy mi is megírtuk, Marsi Anikó combcsonttörést szenvedett, amikor gyermekeiért ment az iskolába. A siófoki kórházban lábadozott, ám már vissza akar térni dolgozni annak ellenére, hogy lábát gipsz és csavarok tartják össze.

A Bors cikke szerint a TV2 mindent megtesz, hogy a Tények műsorvezetője megkapja azt, amire szüksége van, felajánlották, hogy sofőrt biztosítanak számára, de akár a stúdióban is aludhat. Kapott egy szobát, amelyben ágy és fotel is található.

Marsi Anikó a gyerekeiért ment az iskolába, amikor elesett Forrás: TV2

„Igazából az egyik fontos kérdés az volt, hogy a lábam beférjen a díszletasztal alá, és hogy találjunk olyan ruhát, amelyben vezetni tudom a műsort. Bár a lábam nem látszik, a Tények élő adás, ezért minden lehetőségre fel kell készülni” – mesélte a Borsnak Marsi. Hozzátette: nagyon szeretne dolgozni, de lehet, hogy a későbbiekben be kell látnia, nem alkalmazkodhat hozzá az egész stáb.

Egyelőre tolószékkel közlekedik, kollégája, Gönczi Gábor és az egész stáb mindenben segíti a műsorvezetőt.

Ha szeretnéd megnézni Marsi Anikó első stúdióban töltött napjáról készült képeket, kattints ide!

Egy playmate azt állítja: megkörnyékezte Jennifer Lopez vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20190326-egy-playmate-azt-allitja-megkornyekezte-jennifer-lopez-volegenye.htmlBotrányos dogokat állít Jennifer Lopez vőlegényéről, Alex Rodriguezről Zoe Gregory brit playmate. A lány szerint nem sokkal az eljegyzés előtt Rodriguez telefonon zaklatta őt. TV + Sztárok--Katalin hercegné megkérte férjét, hogy távolítson el valakit a baráti körükbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-katalin-hercegne-megkerte-ferjet-hogy-tavolitson-el-valakit-a-barati-korukbol.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné norfolki birtokának szomszédságában él Rose Hanbury exmodell, aki a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage márkihoz ment hozzá. A hírek szerint a hercegné most arra kérte férjét, hogy távolítsa el a nőt a közeli baráti körükből. TV + Sztárok--Smaltig Dalma szeme láttára ugrott le az emeletről egy férfi egy bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-smaltig-dalma-szeme-lattara-ugrott-le-az-emeletrol-egy-ferfi-egy-bevasarlokozpontban.htmlSmaltig Dalma is szemtanúja volt annak, hogy egy férfi levetette magát egy budapesti bevásárlóközpont második emeletéről. TV + SztárokOrigoRippel Feri és Tóth Vera kibékültek a tavalyi összeveszésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-rippel-feri-es-toth-vera-kibekultek-a-tavalyi-osszeveszesuk-utan.htmlRippel Feri és Tóth Vera a tavalyi Inspiráló Nők díjátadó gáláján zördültek össze. Úgy tűnik, mostanra rendezték a konfliktust. TV + SztárokOrigoMegvillantotta dekoltázsát Kylie Jenner – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-megvillantotta-dekoltazsat-kylie-jenner.htmlKylie Jenner ébredés után villantotta meg dekoltázsát rajongói legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Cseh Laci elgondolkodik a visszavonuláson, ha nem teljesít jólhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-cseh-laci-elgondolkodik-a-visszavonulason-ha-nem-teljesit-jol.htmlCseh Laci mindent megtesz azért, hogy jól teljesítsen, és a maximumot hozza ki magából, ám ha ez nem sikerül, elgondolkodik a visszavonuláson. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.