Babafigyelővel szellemet vett videóra a fiatal pár

csecsemő család szülők szellem karmolás költözés paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karmolásokat vett észre gyermeke arcán a 25 éves édesanya, Heather Brough. Kiderült, hogy nem a kicsitől származnak. A babafigyelő kamerával pedig hátborzongató felvételt készítettek. Egy szellemalak suhan át a szobán.

A Michiganben élő pár, Heather Brough és Joshua Higgins kénytelen kiköltözni otthonukból, miután paranormális jelenségeket észleltek.

A 25 éves édesanya karmolásokat vett észre csecsemőjük arcán. A nyomok pedig nem egyeztek a gyermek kezének méretével. Ha mindez nem lenne elég, a babafigyelő kamerával készítettek egy hátborzongató felvételt, amelyen egy szellemalak suhan át a háttérben.

A People magazin szerint a pár megdöbbent, annál is inkább, mert Heather korábban hallott már titokzatos férfihangokat is. A szomszédok elmondásaiból pedig úgy tudják, hogy a ház előző tulajdonosa a falak között hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.