Tavaly szakított kedvesével Osvárt Andrea színésznő. Most elmondta, milyen társra vágyik, és azt is elárulta, van-e jelenleg udvarlója. 

Két év után tavaly szakított kedvesével Osvárt Andrea színésznő. Decemberben egy interjúban elmesélte, mi is vezetett a szakításhoz. 

"Úgy éreztem, hogy a határok elmosódtak. Főleg azért is, mert ők félig olaszok, és az olasz családokról köztudott, hogy mind egy nagy házban élnek együtt. Tulajdonképpen nem kaptam meg az anyától a fiát" – mondta akkor a színésznő. 

Osvárt Andrea lelki társra vágyikFotó: Adrián Zoltán - Origo

Most a Nők Lapjának adott interjújában az ideális férfiról is beszélt. A cikket a Blikk szemlézte. "Elsősorban lelki társra vágyom. Egy olyan férfira, aki nem érzi magát kevesebbnek attól, hogy egy erős, önálló nő van az oldalán. Kölcsönös tiszteleten alapuló, egyenrangú kapcsolatot szeretnék, hogy a céljainkban ne gátoljuk, hanem előremozdítsuk egymást. Jó lenne már valaki, aki időnként kivenné a kezemből a szatyrot, hogy figyelj, ne te cipeld a harmadik emeletre! Nem mintha nem tudnám felvinni, de túl régóta vagyok férfi és nő egy személyben. Szeretnék néha gyengéd nő is lenni" – fejtette ki Osvárt Andrea. 

Azt is elmondta: nehéz bizalmat szavaznia bárkinek a csalódás után, jelenleg mégis van egy udvarlója, de még friss a dolog.