Szexuális zaklatással vádolja egy fiatal nő Conor McGregor harcművészt

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Harry How -
harcművész metoo letartóztatás Conor McGregor szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban jelentette be visszavonulását Conor McGregor világhírű harcművész. Szinte ezzel egy időben robbant a bomba azzal kapcsolatban, hogy a sportolót szexuális zaklatással vádolja egy fiatal nő. 

A TMZ cikke szerint januárban letartóztatták Conor McGregor világhírű harcművészt. A vád szerint még decemberben szexuálisan zaklatott egy fiatal, húszas éveiben járó nőt egy dublini hotelben, Írországban.

Conor McGregort szexuális zaklatással vádolják Forrás: AFP/2018 Getty Images/Harry How

A sportolót azóta szabadon engedték, de állítólag a vizsgálat még folyik. A hírek szerint a rendőrség bekérte a hotel biztonsági kameráinak felvételeit, ám a vizsgálat eredményéről egyelőre nem tájékoztatták a sajtót.

Eközben a sportoló bejelentette visszavonulását, szóvivője, Karen Kessler azt nyilatkozta, hogy a két dolognak nincs köze egymáshoz. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a jövőben, ha McGregor küzdene, akkor olyan közegben és olyan sportolók ellen kellene tennie, akik tisztelik őt.

Ilyen volt utolsó koncertjének próbáján Koós János: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-ilyen-volt-utolso-koncertjenek-probajan-koos-janos.htmlElőkerült az a videó, amely Koós János utolsó koncertjének próbáján készült. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa arca nagyon megváltozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-demcsak-zsuzsa-arca-nagyon-megvaltozott.htmlDemcsák Zsuzsát újra láthatjuk a képernyőn, de a műsorvezető nem olyan, mint volt: megváltozott az arca. TV + Sztárok--Milliós ajándékokat kapott a születésnapjára Csősz Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190327-millios-ajandekokat-kapott-a-szuletesnapjara-csosz-bogi.htmlCsősz Bogi hatalmas bulival ünnepelte a 35. születésnapját, és persze nem hétköznapi ajándékokat kapott. Luxustermékekkel halmozták el őt a barátai. TV + SztárokOrigoKandász Andi egy barlangban szexelt a férjével: rajtakapták őket (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190327-kandasz-andi-egy-barlangban-szexelt-ferjevel-rajtakaptak-oket.htmlA túrázástól megfáradtan pihent le Kandász Andi és férje egy barlangban, és mivel senki sem volt ott, nem türtőztették magukat, egymásnak estek. Egy egész turistacsoport tanúja volt a légyottjuknak. TV + SztárokAFPMichelle Wild, vagyis Vad Kati egy kisfilmben szerepel: egy pornós asszisztensét alakítjahttp://www.life.hu/sztarok/20190327-michelle-wild-vagyis-vad-kati-egy-kisfilmben-szerepel-egy-pornos-asszisztenset-alakitja.htmlRégóta nem él a nyilvánosság előtt Michelle Wild, de most ismét kilép a rivaldafénybe egy film kedvéért, amelyben egy pornóproducer asszisztensét alakítja. TV + Sztárok--A frissen szakított, állapotos VV Vivi fehérneműs fotózáson vett részt – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-a-frissen-szakitott-allapotos-vv-vivi-fehernemus-fotozason-vett-resztvideo.htmlCsak néhány hete derült ki, hogy VV Vivi kisbabát vár egykori villatársától, VV Krisztiántól. A párocska akkor boldogan tekintett a jövőbe, mára azonban véget ért a románc, a közös fotók is lekerültek a közösségi oldalakról, még azok is, ahol bejelentették, kisbabát várnak. Vajon mi történhetett? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.