Nem volt maradéktalanul jó élmény a Dolly Plussz lemezbemutató koncertje a rajongóknak: a biztonságiak zaklatták őket.

A Dolly Plussz lemezbemutató koncertjén nem készíthettek felvételt a rajongók. A gyöngyösi sportcsarnokban a kivetítőn jelezték a közönségnek, hogy egyetlen fotót vagy videót sem rögzíthetnek. Persze ennek ellenére többen szerették volna megörökíteni az élményt, ám ekkor a biztonságiak kidobással fenyegetőztek.

DollyForrás: MTI/Zih Zsolt

"Öt-hat biztonsági őr egyfolytában nézte a tömeget, hogy ki az, aki erre használja a telefonját. Én is készítettem felvételt, ami után az egyikük odajött hozzám, és közölte, ha még egyszer előfordul, akkor el kell hagynom a helyszínt.  Majd utasított arra, hogy előtte kezdjem törölgetni a telefonomból az ott készült képeket, mert ellenőrizni akarja" – mondta egy rajongó a Borsnak. A lap megkereste a zenekar menedzsmentjét az esettel kapcsolatban, ők ezt válaszolták.  
Nem gondolnánk, hogy bárkinek magyarázatot kellene adnunk egy döntés miatt, de ezen a koncerten a helyi médiának volt kizárólagossága, aki élőben közvetített videoanyagot, ha valakinek kizárólagossága van, az azt jelenti, hogy csakis ő közvetíthet, nem korrekt vele szemben, ha akár a Facebookon, akár bármelyik más közösségi oldalon, illetve a YouTube-on hamarabb találkozik egy kalózfelvétellel, mint a sajátjával, egyébként a koncert után mindenkinek, aki szeretett volna, volt lehetősége fotót készíteni a zenekarral" – válaszolták. Hozzátették, régen is tudtunk anélkül szórakozni, hogy rögzítettük volna az eseményeket.