Hosszú ideje nem láthatott a nyilvánosság egy lányt sem Fluor Tomi oldalán. Azonban most rátalált a szerelem, a rajongók pedig néhány klipből már ismerhetik is a szerencsés lányt. 

"Most januárban valami megváltozott közöttünk: ezer éve ismerjük egymást, de eddig csak barátként tekintettünk a másikra. A kapcsolatunk február 14-e óta hivatalos, előtte csak haveri egymásnál alvások voltak, ami egyszer csak eggyel komolyabb szintre lépett" – mesélte Fluor Tomi a Blikknek

A rajongóknak ismerős is lehet a zenész szerelme, Mesi, hiszen szerepelt már a Rakpart című klipben, de most az Ittalvós című dalhoz készültben is. 

Fluor Tomi és Mesi a Rakpart klipjébenForrás: YouTube/Wellhello

"Február 14-én forgattuk a videót, és óriási romantikus jelenetek voltak. Annyi mindent megéltünk egy nap alatt. Például 20 emelet magasról lógtunk a mélybe, közben fogtam a karját, hogy le ne essen. Ez a forgatás fordulópont volt a kapcsolatunkban, úgyhogy megbeszéltük, onnan datáljuk magunkat. Bár ez egy friss kapcsolat, de végre újra szerelmes vagyok. Hosszú ideig nem volt az életemben olyan lány, aki igazán megfogott volna" – folytatta Fluor Tomi, akinek évek óta nem volt komoly kapcsolata.