párkapcsolat wellhello szerelem Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideje nem láthatott a nyilvánosság egy lányt sem Fluor Tomi oldalán. Azonban most rátalált a szerelem, a rajongók pedig néhány klipből már ismerhetik is a szerencsés lányt. 

"Most januárban valami megváltozott közöttünk: ezer éve ismerjük egymást, de eddig csak barátként tekintettünk a másikra. A kapcsolatunk február 14-e óta hivatalos, előtte csak haveri egymásnál alvások voltak, ami egyszer csak eggyel komolyabb szintre lépett" – mesélte Fluor Tomi a Blikknek.

A rajongóknak ismerős is lehet a zenész szerelme, Mesi, hiszen szerepelt már a Rakpart című klipben, de most az Ittalvós című dalhoz készültben is.

Fluor Tomi és Mesi a Rakpart klipjében Forrás: YouTube/Wellhello

"Február 14-én forgattuk a videót, és óriási romantikus jelenetek voltak. Annyi mindent megéltünk egy nap alatt. Például 20 emelet magasról lógtunk a mélybe, közben fogtam a karját, hogy le ne essen. Ez a forgatás fordulópont volt a kapcsolatunkban, úgyhogy megbeszéltük, onnan datáljuk magunkat. Bár ez egy friss kapcsolat, de végre újra szerelmes vagyok. Hosszú ideig nem volt az életemben olyan lány, aki igazán megfogott volna" – folytatta Fluor Tomi, akinek évek óta nem volt komoly kapcsolata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.