Két apának szült ikreket a kínai édesanya

Forrás: Shutterstock -
édesanya ikrek Születés szülés család DNS apasági teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű ikreket hozott világra Kínában egy édesanya. Ám az édesapa észrevett valami furcsaságot. Az egyik baba nem hasonlított rá, végül kiderült, nem is az ő gyermeke. 

A kínai Hsziamen városban ikreknek adott életet egy édesanya. Nem sokkal a születésük után az édesapa észrevette, hogy az egyik csecsemő nem hasonlít rá. Nem hagyta nyugodni a dolog, DNS-tesztet kértek.

Féltestvérek lettek az ikrek (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Mint kiderült: az egyik gyermeknek nem ő a biológiai apja, ez rendkívül ritka jelenség. A Daily Mail cikke szerint az anya bevallotta, hogy volt egy egyéjszakás kalandja, így a gyermeknek az a férfi lehet az apja.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire rendeződött a családi életük. Az férj azt nyilatkozta, hogy örömmel tartja kezében a gyermeket, de csakis a sajátját.

A laposföldhívők expedíciót indítanak a bolygó szélérehttp://www.life.hu/news/20190328-a-laposfoldhivok-expediciot-inditanak-a-bolygo-szelere.htmlBizonyítani akarják igazukat a laposföldhívők, ezért jövőre expedícióra indulnak, hogy megtalálják a bolygó szélét. NewsOrigoIdőjárás: szép idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190328-idojaras-szep-ido-lesz-hetvegen.htmlFolyamatos melegedés kezdődik az időjárásban, hétvégén igazán kellemes, tavaszi idő lesz. NewsOrigoUfókonvojt videózhattak le Oroszországbanhttp://www.life.hu/news/20190327-ufokonvojt-videozhattak-le-oroszorszagban.htmlUfókat rögzíthetett egy kamera Oroszországban. NewsOrigoPocakos bácsi zavarta meg a bikinis modell fotózását – Vicces videóhttp://www.life.hu/news/20190327-pocakos-bacsi-zavarta-meg-a-bikinis-modell-fotozasat.htmlEgy mosolygós, pocakos úriember zavarta meg a gyönyörű modell tengerparti videóját. NewsOrigoGyűrűsfarkú makik születtek a debreceni állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20190327-gyurusfarku-makik-szulettek-a-debreceni-allatkertben-1-2.htmlHárom gyűrűsfarkú makival gazdagodott a debreceni állatkert: március 19-én egy, 23-án pedig iker kismakik születtek a nagyerdőben – mondta az állatkert igazgatója szerdán, amikor a sajtónak bemutatta a jövevényeket. News--Babafigyelővel szellemet vett videóra a fiatal párhttp://www.life.hu/news/20190327-babafigyelovel-szellemet-vett-videora-a-fiatal-par.htmlKarmolásokat vett észre gyermeke arcán a 25 éves édesanya, Heather Brough. Kiderült, hogy nem a kicsitől származnak. A babafigyelő kamerával pedig hátborzongató felvételt készítettek. Egy szellemalak suhan át a szobán. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.