Steiner Kristóf reagált: pornóoldalon kötött ki egy filmjelenet, amiben szerepelt

művészet Izrael művészfilm pornóoldal Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemzetközi díjakat nyert kisfilmben szerepelt Steiner Kristóf, ám a film egy jelenete pornóoldalon kötött ki. A hírre közösségi oldalán és élő adásban is reagált a vegán blogger.

"A ConfessTLV zseniális forgatókönyve minden epizódban egy vallomásra épít, amellyel görbe tükröt tart a generációnk „klikkeljünk és szexeljünk" attitűdje elé, miközben olyan tabutémákat feszeget, mint a megcsalás, az etető fétis vagy épp a hardcore" – olvasható Steiner Kristóf közösségi oldalán. A vegán blogger filmekben is szerepel, az említett ConfessTLV egy jelenete pedig egy pornóoldalon is felbukkant. Mint írta: kicsit felrázta a nyugodt hétvégéjét, hiszen sokat csörögött a telefonja. Az RTL Klub Reggeli című műsorában azt is elmondta, hogy a kisfilm az online ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseket is feszegeti.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Whoever uploaded #MyMovie #Confess on @pornhub should get a PR award... @confesswebseries team, director @mosherosenthal & my fellow naughties, @omerps & @orilaizer - apparently Hungary (finally) discovered our little (no) secret... . Ha senki se játszana #megosztó szerepet, mert fél a „#népszerűség elveszítésétől”, hogy mesélhetnénk történeteket - emberekről, embereknek? <3 . A „#meleg #SteinerKristóf”, a „#vegán Steiner Kristóf” és az „Izraelbe költözött Steiner #Kristóf” címkék mellett nehezen fér el egy újabb, nekem mégis sikerült egy frisset szereznem: itt a "soft-#pornós #Steiner Kristóf"! :D Szerepeltem egy #izraeli websorozatban, aminek a híre – Németország, Franciaország, és Amerika után – Magyarországra is eljutott... . Igaz, az előbbiekbe azért, mert nemzetközi díjakat nyert, #film fesztiválokon hasított, és épp amcsi remake-et kap, Magyarországra viszont nem mondanivalója, hanem kizárólag néhány pikáns jelenete miatt... :D A #ConfessTLV zseniális forgatókönyve minden epizódban egy vallomásra épít, amellyel görbe tükröt tart a generációnk „klikkeljünk és szexeljünk” attitűdje elé, miközben olyan tabutémákat feszeget, mint a megcsalás, az etető fétis vagy épp a #hardcore #szex. . Ezek után annyira nem is meglepő, hogy a jelenet nemrég egy népszerű pornóoldalon kötött ki – kicsit felrázva a nyugodt hétvégémet… mondjuk, hogy sokat csörgött a telefonom. Nem vettem fel – nem azért, mert nem tudtam, mit mondjak, sokkal inkább, mert tudtam: túl sok mondandóm van, ám annak negyede sem kerülhetne be egy olyan lapba, amely pornónak állít be egy filmes szexjelenetet. <3 . Szégyenkeznem kellene? Nem tudom, én inkább végtelenül #boldog és baromi #büszke vagyok - és írtam is minderről, legfrissebb @wmnmagazin cikkemben, link a bioban :) xoxo #KristófSteiner, #WhitecityBoy #InstaGay #obey #GayGram #YesMaster #slave #ManyShadesOfGrey #ShadesOfGrey #GetNaked #IsraeliCinema #ArtIsArt

Kristóf Joseph Steiner (@whitecityboy) által megosztott bejegyzés,

"Semmi gond az online ismerkedéssel, de egy csomó kérdést felvet. Az online ismerkedés hogyan mossa el a szexuális határokat, illetve hogyan változnak az ismerkedési szokásaink" – mesélte a blogger. Azt is elárulta, hogy nagy örömére sok ismert izraeli színész is szerepet kapott benne, örült, hogy velük dolgozhat.

Elárulta: bizonyára az a kérdés is felmerül az emberekben, hogy ezeket a pikáns jeleneteket hogyan veszik fel a kamerák előtt:

"Hogy egy példát említsek, van egy olyan rész, amikor anélkül, hogy elmondanám, mi volt az, ami helyettesített. Egy kulacsból almalét spriccelnek az arcomra" – nevetett Steiner Kristóf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.