Lovasi András nyilatkozott az autóbalesetével kapcsolatban

ütközés Lovasi András rendőrautó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda délután karambolozott egy rendőrautóval Lovasi András, a Kiscsillag zenekar frontembere. A zenész sértetlenül szállt ki az autóból, a két rendőr azonban megsérült. A sofőrnek eltört a kulcscsontja, és kitört három foga, utasa pedig könnyebben sérült. Az üggyel kapcsolatban eddig csak Lovasi menedzsere nyilatkozott, most azonban ő is posztolt a Facebookra.

"Ez úton szeretnék mindenkit tájékoztatni a szerdai közúti balesetről, amelynek részese voltam.

Szerda délután a tegnapi, Vígszínházbeli dupla lemezbemutató koncertem főpróbájára mentem. A Dózsa György úton a Damjanich utcai kereszteződéséhez értem, amely – mint azóta tudomásomra jutott – közismerten balesetveszélyes helyszín. A kereszteződésben sajnos összeütköztem egy nekem jobb oldalról kihajtó szolgálati autóval, amelyben ketten ültek: a férfi sofőr és hölgy utasa. Az utas szerencsére nem szenvedett súlyosabb sérülést, a sofőrnek viszont sajnos eltörött a kulcscsontja, 3 foga pedig kitört. Itt nem szeretnék kitérni arra, hogy az ütközés kinek a hibájából történt, azt ugyanis a folyamatban lévő hatósági vizsgálat hivatott eldönteni. A vizsgálat eredményét és következményeit természetesen el fogom akkor is fogadni, amennyiben az én vétkességemet állapítja meg.

Amit viszont sokkal fontosabbnak tartok, az az, hogy nyilvánosan is kifejezzem együttérzésemet a sérült családapával szemben, akinek gyógyulása , -mint ma telefonon elmondta nekem,-hónapokat fog igénybe venni, amely idő alatt mind neki, mind családjának egy nehezebb időszak következik. Felajánlottam a segítségemet ezen időszakra, és megbeszéltük , hogy személyesen is találkozunk a közeljövőben. Ezúton is kívánok neki gyors lábadozást (ami jó hír, hogy tegnap kijöhetett a kórházból), és mielőbbi teljes gyógyulást.

A sajnálatos esettel kapcsolatban ennyit szeretnék nyilvánosan közölni. Köszönöm a sajtó korrekt bánásmódját, amely ebben a szituációban nagyon jólesett. A továbbiakban is tartanám magam ahhoz, hogy Facebook közlemények formájában tájékoztassam a nyilvánosságot, mivel majd minden orgánumtól megkerestek interjút kérni, amelynek nem tudok megfelelni, kivételt tenni pedig nem szeretnék.

Köszönöm a figyelmet" – írta Lovasi András a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.