Osvárt Andrea és Roberto sok év után szakítottak, most a színésznő elmondta, mi is volt pontosan a baj a kapcsolatukkal. 

Tavaly augusztusban derült ki, hogy Osvárt Andrea és olasz szerelme, Roberto szakítottak. A színésznőnek nehezen ment a kapcsolatuk végének feldolgozása, de mára sikerült túljutnia a válságon, olyannyira, hogy már randizik is, és bátran beszélt arról, mi is volt közte és Roberto között a probléma.

Osvárt Andrea elárulta, miért szakítottak a pasijávalFotó: Adrián Zoltán - Origo

Sajnos abban a kapcsolatban nem ketten, hanem hárman, vagyis inkább négyen voltunk. A mama, a pasim, az ikertestvére meg én.  Ez volt a problémám. Nem tudtam ezt a számomra teljesen ismeretlen helyzetet elfogadni. Sokat invesztáltam kettőnkbe,  és amikor elkezdtem megvonni az energiáimat, mert kíváncsi voltam, vajon ő is tesz-e értem, összedőlt a kártyavár. Egy kapcsolathoz szerintem két ember kell, ezt viszont csak én tartottam életben. Vagyis én kettőnkben gondolkodtam, ő pedig mindig négyünkben, és ennek a képletnek nincs megoldása. (...) Erős páncélt növesztettem magam köré védekezésül.  De már felcsillant a remény, van egy imádnivaló udvarlóm. Friss a dolog, de jól alakul" – mondta a Nők Lapjának Andi.