Csaláson kapták a férfit, aki azt állította, 3311-ből tért vissza

időutazás időutazó összeesküvés-elmélet csalás jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a semmiből bukkannak fel manapság a magukat időutazónak tartó egyének. Az összeesküvés-elméletek hívei általában hisznek nekik, ám most egyikük csúfosan lebukott. 

„Amit mondok, igaz és bizonyítékom is van rá” – mondta az Apex TV-nek egy neve elhallgatását kérő férfi. Sokakhoz hasonlóan ő is azt állítja, hogy időutazó, és 3311-ből tért vissza a jelenbe, hogy információkat szivárogtasson ki a jövőről.

Az Express cikke szerint a férfi három fotót is mutatott, amelyeken lebegő autók, lebegő szigeten lévő házak és lila égbolt volt látható. A kommentelők azonban hamar kiszúrták nemcsak azt, hogy a képeket az internetről töltötték le, hanem azt is, hogy honnan.

Felháborodtak, hogy ilyen olcsó módszerekkel próbálják őket átverni. „Ezek a képek olyan valóságosak, mint a japán animáció” – írta az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.