Medveczky Ilona merész dekoltázst villantott a divathéten

alak Medveczky Ilona dekoltázs Merész András Bíró Ica csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig tökéletes alakkal büszkélkedhet Medveczky Ilona táncművész, aki most a Budapest Central European Fashion Weeken jelent meg, és elképesztő dekoltázst villantott. 

A Budapest Central European Fashion Weeken járt Medveczky Ilona más hazai hírességekkel együtt. A 78 éves táncművész alakját még mindig férfiak tömegei csodálják.

Most is egy testhez simuló ruhát választott, amelyben még formás dekoltázsát is látni engedte. A táncművész egyébként kedveli az extrém ruhakölteményeket. A Story Gálán például egy extravagáns kalapban tűnt fel.

Medveczky Ilona többek között Bíró Icával is pózolt egy fotón, aki szintén rendkívül csinos volt az eseményen.

Az internet népe arról vitázik, hogyan kell helyesen felvenni a melltartóthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-az-internet-nepe-arrol-vitazik-hogyan-kell-helyesen-felvenni-a-melltartot.htmlElképesztő vita támadt a Twitteren azzal kapcsolatban, hogyan is kell felvenni helyesen a melltartót. TV + SztárokOrigoBemutatkozott a Forma-1-ben Michael Schumacher fia, Mickhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-bemutatkozott-a-forma1ben-michael-schumacher-fia-mick.htmlBemutatkozott a Forma-1-ben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick, aki kedden a múlt hétvégi Bahreini Nagydíj helyszínén tesztelte a Ferrari idei versenyautóját. TV + Sztárok--Demi Rose Mawby mellei majdnem kibuggyantak feszes ruhájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-demi-rose-mawby-mellei-majdnem-kibuggyantak-feszes-ruhajabol.htmlSzereti megmutatni formás alakját Demi Rose Mawby. Legutóbbi szettjéből majdnem kibuggyantak a keblei. TV + Sztárok--Berki Mazsi tűsarkúval tapossa Berki Krisztián arcát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-berki-mazsi-tusarkuval-tapossa-berki-krisztian-arcat.htmlNagyon pikáns fotót tett közzé Berki Mazsi: tűsarkúval tapossa Berki arcát. TV + Sztárok--Pár nap múlva átköltözik a Frogmore-házba Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190402-par-nap-mulva-atkoltozik-a-frogmore-hazba-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlEljött az idő: napokon belül átköltözhet új otthonába Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Férjhez ment a szakállas nő, Little Bear Schwarzhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-ferjhez-ment-a-szakallas-no-little-bear-schwarz.htmlAzt hitte, neki nem jár a boldogság, most mégis férjhez ment Little Bear Schwarz, akit csak a szakállas nőként ismer a fél világ. Egy keresztény–sátánista szertartáson mondták ki a boldogító igent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.