Radics Gigi fenekének külön Instagram-oldala van

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
fenék Radics Gigi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi feneke rajongótábort épít: külön Instagram-oldalt készítettek a testrésznek. 

Radics Gigi kerek popsija nagyon sokaknak tetszik, a testrész iránti rajongás pedig már akkora, hogy külön Instagram-oldal is készült, amely csak az énekesnő hátsójára koncentrál. A januárban indult oldal eddig összesen 259 követővel rendelkezik, de várható, hogy a tábor gyorsan növekszik majd. Gigi elárulta, nem tudja, ki csinálja a profilt, de nagyon jót nevetett, amikor rábukkant.

Radics Gigi fenekének külön Instagram-oldala van Forrás: Instagram/Radics Gigi

mennyire őrült dolog, hogy létezik külön oldal Radics Gigi fenekének?!

Borsnak

Ambrus Attilának sokba került, hogy elvették a jogosítványát: 1 milliónál tarthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-ambrus-attilanak-sokba-kerult-hogy-elvettek-a-jogositvanyat-1-millional-tart.htmlAmbrus Attilától ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, ami azon kívül, hogy nagyon megnehezítette az életét, nagyon meg is rövidítette a celebet: már 1 milliót bukott rajta. TV + Sztárok--Kimenőt kapott Szinetár Dóra és Makranczi Zalán: így romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-kimenot-kapott-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-igy-romantikaztak.htmlSzinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán a Duna-parton romantikáztak. TV + SztárokOrigoPápai Joci és Curtis milliókat nyertek a Pénzt vagy éveket! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-papai-joci-es-curtis-milliokat-nyertek-a-penzt-vagy-eveket-cimu-musorban.htmlCurtis és Pápai Joci párosa eleinte nem tűnt nyerőnek a Pénzt vagy éveket! című műsorban, de végül sikerült több millió forintot bezsebelniük. TV + SztárokOrigoVéget ért az Exatlon Hungary forgatása: Palik László hazatérhet családjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-veget-ert-az-exatlon-hungary-forgatasa-palik-laszlo-hazaterhet-csaladjahoz.htmlMaratoni forgatáson van túl Palik László, pontosan 99 napot töltött távol a családjától, de most hazatérhet. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilona merész dekoltázst villantott a divathétenhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-medveczky-ilona-meresz-dekoltazst-villantott-a-divatheten.htmlMég mindig tökéletes alakkal büszkélkedhet Medveczky Ilona táncművész, aki most a Budapest Central European Fashion Weeken jelent meg, és elképesztő dekoltázst villantott. TV + Sztárok--Reagált Kóbor János arra, hogy egy énekes őt utánozta a lengyel Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-reagalt-kobor-janos-arra-hogy-egy-enekes-ot-utanozta-a-lengyel-sztarban-sztarban.htmlKóbor János elárulta, örült annak, hogy valaki őt imitálta nemrég a lengyel Sztárban Sztár című műsorban. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.