Oroszlán támadt az idomárra egy ukrajnai cirkuszban

cirkusz állatok oroszlán sérülés támadás idomár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató képsorokat rögzített egy cirkuszi néző az ukrajnai Lugansk településen. Az egyik oroszlán ugyanis rátámadt az idomárra, aki súlyos sérüléseket szenvedett. 

Az ukrajnai Lugansk nevű településen rögzítette egy néző azokat a hátborzongató képsorokat, amelyeken egy oroszlán megtámadja az idomárt.

Az idomár, Hamada Kouta a karjain, a lábán és a hátán kapott mély sebeket az oroszlán karmaitól és fogaitól. Azt mondja, úgy szereti az oroszlánokat, mintha a gyermekei lennének.

Oroszlán támadta meg az idomárt – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Amikor a porondra léptek, látta az állatokon, hogy frusztráltak és idegesek, ami szerinte azért lehetett, mert röviddel azután kezdődött a műsor, hogy az új helyszínre érkeztek. Az állatoknak nem volt ideje megnyugodni – írja a Mirror.

Kijevben egyébként már betiltották az utazó cirkuszokat, sőt a világ több cirkusza áttért arra, hogy ne „foglalkoztassanak” állatokat.

A támadásról készült videót ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.