Akár 5 év börtönt is kaphat a Született feleségek sztárja, Felicity Huffman

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix -
Született feleségek börtön csalás Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felicity Huffman akár 5 évnyi börtönbüntetést is kapat azért, mert lefizette az egyetemet, hogy felvegyék a gyermekét.

Mint arról már beszámoltunk, 67 millió forintnyi óvadék ellenében elengedték szabadon Felicity Huffmant. A Született felségek egykori sztárját azért vonták felelősségre, mert több szülővel együtt kenőpénzt fizetett egy egyetemnek, hogy felvegyék a gyermekeiket.

Felicity Huffman öt év börtönt is kaphat Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

A Deadline azt írja, az ügyben több mint 40 embert vádolnak csalással, akiknek most meg kellett jelenniük a bostoni bíróságon.

Felicity Huffman a többi szülővel egyetemben tudomásul vette a vádakat és a jogaikat, valamint aláírták a szabadon bocsátásuk feltételeit. A portál szerint, ha bebizonyosodik a bűnösségük, a legvalószínűbb, hogy hat hónap és két év közötti időre kerülnek börtönbe. Ha pedig beismerő vallomást tesznek, maximum öt év lehet a büntetésük.

Ilyen Heath Ledger 13 éves lánya: 2 éves volt, amikor édesapja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-ilyen-heath-ledger-13-eves-lanya-2-eves-volt-amikor-edesapja-meghalt.htmlHeath Ledger nem láthatta felnőni kislányát, akiből hamarosan kész hölgy lesz: már 13 éves, és nem tipikus tinédzser. TV + Sztárok--Celine Dion elárulta, fiatal háttértáncosa nem a pasija, Pepe ugyanis meleghttp://www.life.hu/sztarok/20190405-celine-dion-elarulta-fiatal-hattertancosa-nem-a-pasija-pepe-ugyanis-meleg.htmlCeline Dion tiszta vizet öntött a pohárba: nincs viszonya fiatal háttértáncosával, ugyanis Pepe meleg. TV + Sztárok--Így él most VV Gombi, a ValóVilág legérzékenyebb lakója - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-igy-el-most-vv-gombi-a-valovilag-legerzekenyebb-lakoja.htmlVV Gombi érzékenységével írta be magát a ValóVilág történelmébe, pityergéseiből annak idején mémek sokasága készült. Azóta természetesen már nagyon megváltozott a macsó: így él most. TV + Sztárok--Mégsem megy együtt Majka és Curtis a Fonogram-díj-átadórahttp://www.life.hu/sztarok/20190404-megsem-megy-egyutt-majka-es-curtis-a-fonogram-dijatadora.htmlMíg korábban úgy volt, hogy Curtis és Majka együtt megy a Fonogram-díj-átadóra, most már biztos, hogy ez nem így lesz. TV + Sztárok--Sas Józsefnek nem árulták el, hogy meghalt Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190404-sas-jozsefnek-nem-arultak-el-hogy-meghalt-koos-janos.htmlSas József elől megpróbálták eltitkolni Koós János halálát: nem akarták, hogy felzaklassa magát. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterHosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-hosszu-katinka-es-jakabos-zsuzsanna-kozos-fotot-posztolt.htmlKözös fotót posztolt Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.