Április első hétvégéjén csapadékosabbra fordul az időjárás

Forrás: Thinkstock -
eső csapadék hétvége időjárás április
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komolyabb lehűlés nem várható, de csapadékosabb lesz az időjárás árpilis első hétvégéjén – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből.

Pénteken egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat, de a Dunától keletre délelőtt még többórás napsütésre számíthatunk. Szombaton több órára kisüt a nap.

Pénteken és szombaton egyaránt csak délután lehet csapadék, de északkeleten nem valószínű. A szél mindkét nap nagy területen megerősödik, főként a középső országrészben viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 10 Celsius-fok között várható. A legmagasabb hőmérséklet a Dunántúlon 13 és 20, másutt 21 és 24 fok között alakul.
Vasárnap a napsütés mellett elszórtan számíthatunk záporra, erre a legnagyobb esély délnyugaton van. Helyenként a szél is megerősödik. A leghidegebb órákban 2-10 fok lehet. Napközben 18-22 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

Hajmeresztő mutatványt mutatott be Rómában Rippel Feri – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190404-hajmereszto-mutatvanyt-mutatott-be-romaban-rippel-feri.htmlRippel Feri Rómában, egy meredek falnál mutatott be egy hajmeresztő mutatványt. TV + SztárokOrigoEgy nyomozó azt feltételezi, hogy Kurt Cobain nem öngyilkos volt, hanem megöltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190404-egy-nyomozo-feltetelezi-hogy-kurt-cobain-nem-lett-ongyilkos-hanem-megoltek.htmlÁllítják, hogy Kurt Cobain nem öngyilkos volt, hanem megölték. TV + Sztárok--Mihalik Enikő fürdőruhában mutatta meg formás fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190404-mihalik-eniko-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket.htmlA világhírű magyar modell, Mihalik Enikő fürdőruhafotózáson járt. Ebből a sorozatból mutatott közösségi oldalán egy igencsak szexi jelenetet. TV + SztárokOrigoZimány Linda nem érti, miért beszélnek folyton az emberek a plasztikai beavatkozásairólhttp://www.life.hu/sztarok/20190404-zimany-linda-nem-erti-miert-beszelnek-folyton-az-emberek-a-plasztikai-beavatkozasairol.htmlZimány Linda elárulta, nem is érti, miért vannak sokan kiakadva azon, ha valaki plasztikai sebészhez fordul. TV + SztárokOrigoDamu Roland otthagyta konyhai kisegítői állásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190404-damu-roland-otthagyta-konyhai-kisegitoi-allasat.htmlKiderült, hogy Damu Roland otthagyta konyhai kisegítői állását. TV + Sztárok--Mégsem megy együtt Majka és Curtis a Fonogram-díj-átadórahttp://www.life.hu/sztarok/20190404-megsem-megy-egyutt-majka-es-curtis-a-fonogram-dijatadora.htmlMíg korábban úgy volt, hogy Curtis és Majka együtt megy a Fonogram-díj-átadóra, most már biztos, hogy ez nem így lesz. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.