A ma fényűző életet élő hírességek sem voltak mindig gazdagok. Nehéz elképzelni róluk, de bizony nekik is hétköznapi munkákból kellett eltartaniuk magukat, miközben arról álmodoztak, hogy egyszer valóra válik a vágyuk. Esetükben ez így is lett, az emberek pedig gyakran elfelejtik, hogy nem a csúcsról indultak. Ezt csinálta Megan Fox vagy Rihanna, mielőtt elérték a céljukat.

Megan Fox 

Megan FoxForrás: AFP

A színésznőről feltűnő szépsége miatt azt feltételeznénk, hogy talán modellként kezdte a karrierjét, de ettől nagyon távol állt. Annak idején banánjelmezben népszerűsített egy turmixokat árusító üzletet. Ezzel a munkával próbálta fenntartani magát Megan Fox, mielőtt meghódította a filmvásznat és a férfiak szívét.

Cardi B  

Cardi BForrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz

A ma már népszerű rapper megtett mindent, amit lehetett, hogy fenntartsa magát. Azt mindenki tudja, hogy még egzotikus táncosnőként is dolgozott, de nem ez volt az egyetlen munkája a híressé válása előtt. Piacon is árult portékákat New Yorkban. Cardi B nem is titkolja a múltját, hiszen ezek a munkák mentették meg az életét.


Jon Hamm 

Jon HammForrás: AMC

A Mad Men – Reklámőrültek sztárjának karrierje sem akart egykönnyen beindulni, így természetesen mindenféle munkát el kellett vállalnia, hogy fenn tudja tartani magát. Ezek közül a leglélekölőbb egy felnőttfilmes munkája volt: csak a háttérben dolgozott, az előkészítő csapat részeként, de minden percét gyűlölte. 

Rihanna  

RihannaForrás: Getty Images

Az énekesnő a Pon De Replay című számával ért el átütő sikert világszerte, előtte azonban nem volt könnyű élete. Egyrészt édesapja súlyos alkohol- és drogfüggő volt, ami miatt az énekesnő gyermekkora finoman szólva sem volt boldog, ahogy első munkahelye sem volt éppen a lányok vágyálma. A középiskola utolsó két évében egy katonai programban vett részt, kadét volt, ahol ráadásul egy másik énekesnő, Shontelle volt az őrmestere. 

Taraji P. Henson 

Taraji P. HensonForrás: AFP/Matt Winkelmeyer

A színésznő keményen megdolgozott azért, hogy olyan sikeres lehessen, amilyen ma. A
Howard Egyetemre járt, de hogy tanulmányait finanszírozni tudja, két munkahelye is volt: nappal a Pentagonban dolgozott titkárnőként, esténként pedig énekes-táncos, valamint pincérnő volt a The Odyssey Cruise Line nevű sétahajó fedélzetén.