Ezzel foglalkoztak a legnagyobb sztárok, mielőtt híressé váltak: Rihanna katona volt

Taraji P. Henson Megan Fox munka Rihanna Cardi B sztár Jon Hamm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma fényűző életet élő hírességek sem voltak mindig gazdagok. Nehéz elképzelni róluk, de bizony nekik is hétköznapi munkákból kellett eltartaniuk magukat, miközben arról álmodoztak, hogy egyszer valóra válik a vágyuk. Esetükben ez így is lett, az emberek pedig gyakran elfelejtik, hogy nem a csúcsról indultak. Ezt csinálta Megan Fox vagy Rihanna, mielőtt elérték a céljukat.

Megan Fox

Megan Fox Forrás: AFP

A színésznőről feltűnő szépsége miatt azt feltételeznénk, hogy talán modellként kezdte a karrierjét, de ettől nagyon távol állt. Annak idején banánjelmezben népszerűsített egy turmixokat árusító üzletet. Ezzel a munkával próbálta fenntartani magát Megan Fox, mielőtt meghódította a filmvásznat és a férfiak szívét.

Cardi B

Cardi B Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz

A ma már népszerű rapper megtett mindent, amit lehetett, hogy fenntartsa magát. Azt mindenki tudja, hogy még egzotikus táncosnőként is dolgozott, de nem ez volt az egyetlen munkája a híressé válása előtt. Piacon is árult portékákat New Yorkban. Cardi B nem is titkolja a múltját, hiszen ezek a munkák mentették meg az életét.


Jon Hamm

Jon Hamm Forrás: AMC

A Mad Men – Reklámőrültek sztárjának karrierje sem akart egykönnyen beindulni, így természetesen mindenféle munkát el kellett vállalnia, hogy fenn tudja tartani magát. Ezek közül a leglélekölőbb egy felnőttfilmes munkája volt: csak a háttérben dolgozott, az előkészítő csapat részeként, de minden percét gyűlölte.

Rihanna

Rihanna Forrás: Getty Images

Az énekesnő a Pon De Replay című számával ért el átütő sikert világszerte, előtte azonban nem volt könnyű élete. Egyrészt édesapja súlyos alkohol- és drogfüggő volt, ami miatt az énekesnő gyermekkora finoman szólva sem volt boldog, ahogy első munkahelye sem volt éppen a lányok vágyálma. A középiskola utolsó két évében egy katonai programban vett részt, kadét volt, ahol ráadásul egy másik énekesnő, Shontelle volt az őrmestere.

Taraji P. Henson

Taraji P. Henson Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer

A színésznő keményen megdolgozott azért, hogy olyan sikeres lehessen, amilyen ma. A
Howard Egyetemre járt, de hogy tanulmányait finanszírozni tudja, két munkahelye is volt: nappal a Pentagonban dolgozott titkárnőként, esténként pedig énekes-táncos, valamint pincérnő volt a The Odyssey Cruise Line nevű sétahajó fedélzetén.

Egyelőre nem adták ki Pásztor Anna zaklatójának holttestét a családnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-egyelore-nem-adtak-ki-a-holttestet-pasztor-anna-zaklatojanak-csaladjanak.htmlEgy hónapja lett öngyilkos a börtönben Pásztor Anna zaklatója, de a holttestet még mindig nem kapta meg a család. TV + SztárokOrigoÁllítják, Vilmos herceg megcsalhatta Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-allitjak-vilmos-herceg-megcsalhatta-katalint.htmlBrit lapok egyre többet pletykálnak arról, hogy Vilmos herceg megcsalhatta felségét, Katalin hercegnét. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan hercegné más nevével ékeskedik az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-harry-herceg-es-meghan-hercegne-mas-nevevel-ekeskednek-az-instagramon.htmlA napokban debütált közös Instagram-fiókjával Harry herceg és Meghan hercegné. Az oldal a Sussexroyal nevet viseli, ám kiderült, hogy ennek a névnek már volt tulajdonosan a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Gesztesi Károly elárulta, megtalálta az utat Istenhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-gesztesi-karoly-elarulta-megtalalta-az-utat-istenhez.htmlGesztesi Károly elárulta, a hit segített neki leküzdenie a depresszióját. TV + SztárokOrigoAkár 5 év börtönt is kaphat a Született feleségek sztárja, Felicity Huffmanhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-akar-5-ev-bortont-is-kaphat-a-szuletett-felesegek-sztarja-felicity-huffman.htmlFelicity Huffman akár 5 évnyi börtönbüntetést is kapat azért, mert lefizette az egyetemet, hogy felvegyék a gyermekét. TV + Sztárok--Ilyen Heath Ledger 13 éves lánya: 2 éves volt, amikor édesapja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-ilyen-heath-ledger-13-eves-lanya-2-eves-volt-amikor-edesapja-meghalt.htmlHeath Ledger nem láthatta felnőni kislányát, akiből hamarosan kész hölgy lesz: már 13 éves, és nem tipikus tinédzser. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.