Három éve tűnt el a pszichiátriáról Imre: azóta nem találják

Forrás: AFP -
keresés eltűnés Püspökladány pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve rejtélyes körülmények között tűnt el a pszichiátriáról Imre, és azóta rendületlenül keresik. Testvére és édesanyja soha nem fog belenyugodni abba, hogy a férfi eltűnt.

Mile Imre 2016. április 9-én tűnt el a karcagi Kátai Gábor Kórházból. Koponyatöréssel és belső vérzéssel szállították be, biciklivel szenvedett balesetet. Mivel a férfi korábban már került kórházba alkoholproblémák miatt, a baleset után súlyos alkoholistaként kezelték, és a pszichiátriai osztályra szállították.

A pszichiátriáról tűnt el Imre - Képünk illusztráció Forrás: AFP

A család készült a hazatérésére, de erre nem került sor. A férfinak ugyanis nyoma veszett. „

állítólag az aznapi felvételek nincsenek meg, zárójelentést pedig azóta sem kaptunk"

Blikknek

„Édesanyám az asztalra rakta ki a testvérem fényképeit, azokat nézegeti, s azokat nézve többször keserves zokogásban tör ki"

A Püspökladányi Rendőrkapitányság azóta is keresi az eltűnt Imrét.

"Kollégáim a rendelkezésre álló minden eszközt felhasználva keresik az eltűnt személyt, és folyamatosan figyelik az ismeretlen holttesteket, a kórházak nyilvántartásait, valamint ellenőrzik a férfi korábbi, ismert tartózkodási helyeit" – közölte Plásztán-Kopcsa Kamilla, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, hozzátéve: a rendőrség kéri, hogy aki Mile Imre tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrségnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.