Így él most VV Gombi, a ValóVilág legérzékenyebb lakója - Fotó

Fotó: Mudra László [origo] -
valóvilág VV Gombi érzékeny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gombi érzékenységével írta be magát a ValóVilág történelmébe, pityergéseiből annak idején mémek sokasága készült. Azóta természetesen már nagyon megváltozott a macsó: így él most. 

VV Gombi a ValóVilág negyedik szériájának macsója volt, ugyanakkor a legérzelgősebb lakó. Pityergéseivel sok emlékezetes pillanatot szerzett a nézőknek, és rengeteg mém született elérzékenyüléseiből. Főként barátnőjének hiánya miatt pityergett, majd egy felejthetetlen csókcsatát mutattak be kedvesével Valentin-napon egy plexifalon keresztül. Azóta azonban már sokat változott Gombi, vagyis Gombár Gábor, aki végül nem Picúr mellett kötött ki.

VV Gombi Fotó: Mudra László [origo]

"Most lesz másfél éves a lányunk, Zoé, aki tündéri gyerek, a kedvesemmel pedig május elején házasodunk össze - mondta a Blikknek Gombi, akinek az élete megváltozott a ValóVilág után. -

Azóta is férfifodrászként, borbélyként dolgozom itt, Budapesten,

VV Gombi sokat változott Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.