Fluor Tomi eddig féltve óvta a magánéletét, de sok esetben nem is volt miről beszélnie. Mostani kapcsolata azonban teljesen más: bátran és nyíltan oszt meg róla információkat, mert hisz a szerelmükben.

Hosszú idő után talált rá a szerelem Fluor Tomira, az érzései pedig olyan komolyak, hogy nem is titkolja kapcsolatát. A sztár évekkel ezelőtt még nem nyilatkozott a magánéletéről, legfőképpen azért, mert nem is volt neki. Egy korábbi interjúban elárulta, nem vallott még senkinek szerelmet, de ez már nem igaz! A rapper Joshi Bharatnak beszélt az érzéseiről és a kapcsolatáról.

Fluor Tomira rátalált a szerelemForrás: Bertalan Ádám

Ez az első kapcsolatom, amit mondhatni az elejétől kezdve bevállalok. Akár részleteket is elmesélek” – árulta el Tomi, és azt is elmondta, miért más ez, mint az összes többi. Mesivel azt érzem, hogy ez most olyan egymásra találás, amiben lehet hinni. (...) Januárban kezdődött az egész. Február 14-től számoljuk, hogy akkor ez már tényleg az és nem csak kavargatunk, de annál már az elején is több volt. Már legelőször is volt valami olyan töltőereje annak, amit mi így egymással csináltunk, hogy meg is voltunk lepve, hogy lehet ilyen jó, ilyen harmonikus elsőre valami. Hozzá kell tenni, hogy 7 éve ismerjük egymást. Itt nem az volt, hogy egy elvakult fellángolás, és nem látjuk, csak a szépet. Tisztában voltunk azért nagyjából azzal, hogy ki a másik” – árulta el a rapper.