Barátok tartják a lelket Koós János özvegyében, Dékány Saroltában

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta özvegy Koós János gyász Poór Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dékány Sarolta továbbra sem tudja feldolgozni férje, Koós János halálát.

Immár egy hónapja annak, hogy Koós János elhunyt, és özvegye, Dékány Sarolta azóta sem tudta feldolgozni a tragédiát. Szerencsére mellette állnak a barátok, akikre mindig számíthat.

Szegény Saci romokban hever. (...) Bármiben számíthatnak rám, nem hagyjuk magára Sacit! Ahogy látom, a gyerekek próbálnak erősek maradni, bár egyiküknek sem könnyű. Vannak dolgok, amiken az ember nem tud változtatni” – mesélte a Blikknek az énekesnő egyik barátja, Poór Péter.

Koós János egy hónapja hunyt el Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Aradszky László özvegye, Éva másfél éve ugyanezt a tragédiát éle át, ezért jól tudja, mit érezhet most Dékány Sarolta.

Nagyon sajnálom szegényt, pontosan tudom és átérzem, milyen ez a helyzet most neki. Nekem már másfél év telt el azóta, de semmivel sem lett jobb vagy könnyebb. Ez egy szűnni nem tudó fájdalom nekünk. (...) Odaadtam neki a telefonszámomat és mondtam neki, hogy amikor úgy érzi, hogy van már ereje beszélgetni, én nagyon szívesen és boldogan mellé állok. Azt gondolom, hogy ezt nem szabad erőltetni. Ezt a borzalmas gyászt mindenki másképp próbálja meg feldolgozni. Nekem annak idején jólesett a barátnők törődése, sokat jártak hozzám, mellettem voltak, és én kevésbé éreztem magam egyedül. Saci bármikor szól, én ugrok és ott vagyok neki.”

A lapnak sikerült utolérnie Dékány Saroltát is, aki elmondta, egyelőre nem tudott felállni a padlóról.

Szerencsére nem vagyok teljesen egyedül. Mások próbálják tartani bennem a lelket, de szinte lehetetlen. Itthon vagyok, ahol minden sarok, minden bútor a közös évekre emlékeztet, de nem tudok máshol lenni, ez az én otthonom.”

Öt fiatal, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20190404-ot-fiatal-akik-meg-20-eves-koruk-elott-milliomosok-lettek.htmlÖt olyan fiatalt mutatunk be, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettek. TV + Sztárok--Őszinte vallomás: ilyen Bódi Guszti és Margó szerelmi életehttp://www.life.hu/sztarok/20190406-oszinte-vallomas-ilyen-bodi-guszti-es-margo-szerelmi-elete.htmlBódi Gusztinak és Margónak nem számít a kor, ötvenen túl is aktív szexuális életet élnek. Erről Margó beszélt a Borsnak. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi 22 év után sem akar összeházasodni szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190406-volgyesi-gabi-22-ev-utan-sem-akar-osszehazasodni-szerelmevel.htmlVölgyesi Gabi több mint 22 éve van együtt szerelmével és gyermekei apjával, Ádámmal. Az énekesnő és párja a sok együtt töltött év után sem akar oltár elé állni, melynek okairól a FEM3 Caféban mesélt bővebben.TV + Sztárok--Zoltán Erika megmutatta, hogyan nézett ki 28 évvel ezelőtt – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190406-zoltan-erika-megmutatta-hogyan-nezett-ki-28-evvel-ezelott.htmlAz énekesnő igazi retró fotót osztott meg rajongóival az Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan nézett ki 28 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Lemondta minden fellépését az idei évre Ozzy Osbournehttp://www.life.hu/sztarok/20190405-lemondta-minden-fellepeset-az-idei-evre-ozzy-osbourne.htmlTurné és koncertek foglalták el Ozzy Osbourne 2019-es naptárát, ám a zenész most kénytelen volt mindet lemondani. Egészségügyi oka van. TV + Sztárok--Kate Beckinsale pucéran készített szelfit a fürdőszobájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-kate-beckinsale-puceran-keszitett-szelfit-furdoszobajaban.htmlNem ez az első eset, hogy Kate Beckinsale az utóbbi napokban pikáns fotót tölt fel a közösségi oldalára. Most meztelenül pózolt a fürdőszobájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.