Dékány Sarolta továbbra sem tudja feldolgozni férje, Koós János halálát.

Immár egy hónapja annak, hogy Koós János elhunyt, és özvegye, Dékány Sarolta azóta sem tudta feldolgozni a tragédiát. Szerencsére mellette állnak a barátok, akikre mindig számíthat.

Szegény Saci romokban hever. (...) Bármiben számíthatnak rám, nem hagyjuk magára Sacit! Ahogy látom, a gyerekek próbálnak erősek maradni, bár egyiküknek sem könnyű. Vannak dolgok, amiken az ember nem tud változtatni” – mesélte a Blikknek az énekesnő egyik barátja, Poór Péter.

Koós János egy hónapja hunyt elForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Aradszky László özvegye, Éva másfél éve ugyanezt a tragédiát éle át, ezért jól tudja, mit érezhet most Dékány Sarolta.

Nagyon sajnálom szegényt, pontosan tudom és átérzem, milyen ez a helyzet most neki. Nekem már másfél év telt el azóta, de semmivel sem lett jobb vagy könnyebb. Ez egy szűnni nem tudó fájdalom nekünk. (...) Odaadtam neki a telefonszámomat és mondtam neki, hogy amikor úgy érzi, hogy van már ereje beszélgetni, én nagyon szívesen és boldogan mellé állok. Azt gondolom, hogy ezt nem szabad erőltetni. Ezt a borzalmas gyászt mindenki másképp próbálja meg feldolgozni. Nekem annak idején jólesett a barátnők törődése, sokat jártak hozzám, mellettem voltak, és én kevésbé éreztem magam egyedül. Saci bármikor szól, én ugrok és ott vagyok neki.”

A lapnak sikerült utolérnie Dékány Saroltát is, aki elmondta, egyelőre nem tudott felállni a padlóról.

Szerencsére nem vagyok teljesen egyedül. Mások próbálják tartani bennem a lelket, de szinte lehetetlen. Itthon vagyok, ahol minden sarok, minden bútor a közös évekre emlékeztet, de nem tudok máshol lenni, ez az én otthonom.”