Időjárás: csapadékos hét vár ránk

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
zivatar tavasz csapadék időjárás zápor előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé szeszélyes, csapadékos időnk lesz a jövő héten.

Fellélegezhetnek azok, akik már nagyon várták a csapadékot, a hosszú hetek óta tartó szárazságot most csapadékos idő váltja fel. Vasárnap kellemes tavaszi nap lesz: délelőtt a párásság megszűnik, majd a napsütés mellett napközben egyre több fátyol- és gomolyfelhő lesz az égen, délutántól már zápor is kialakulhat. 20–21 °C körül alakul a hőmérséklet. A délkeleti szél megélénkül.

Jobb, ha lesz nálunk esernyő Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Köpönyeg előrejelzése szerint a hét első két napján gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és elszórtan, főleg délnyugaton fordul elő zápor, zivatar. Marad a 20–22 fok körüli csúcsérték.

Szerdától péntekig nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és szinte minden nap valószínű eső, zápor, zivatar. A hőmérsékletben alig lesz változás, esetleg néhány fokkal gyengülhet a nappali felmelegedés.

Fájdalmas döntést hozott Müller Attila: búcsút int a színháznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-muller-attila-bucsut-int-a-szinhaznak.htmlMüller Attila évekig meghatározó arca volt a hazai televíziózásnak, illetve több színházi darabban is játszott párhuzamosan. Az utóbbi években azonban visszavonult a média világától. Most elárulta miért nem láthatják már a nézők a színházban sem.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÖt fiatal, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20190404-ot-fiatal-akik-meg-20-eves-koruk-elott-milliomosok-lettek.htmlÖt olyan fiatalt mutatunk be, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettek. TV + Sztárok--Barátok tartják a lelket Koós János özvegyében, Dékány Saroltábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-baratok-tartjak-a-lelket-koos-janos-ozvegyeben-dekany-saroltaban.htmlDékány Sarolta továbbra sem tudja feldolgozni férje, Koós János halálát. TV + Sztárok--Liz Hurley 17 éves fia a megszólalásig hasonlít az édesanyjára – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-liz-hurley-17-eves-fia-a-megszolalasig-hasonlit-edesanyjara.html17 éves lett Liz Hurley fia, Damian, aki a friss fotóján szinte a megszólalásig hasonlít az édesanyjára. TV + Sztárok--Gyászol Tóth Gabi: „Köszönjük, hogy velünk voltál a kezdetektől!”http://www.life.hu/sztarok/20190406-gyaszol-toth-gabi-koszonjuk-hogy-velunk-voltal-a-kezdetektol.htmlNagy veszteség érte Tóth Gabit és családját. Elvesztették Bocit, a 15 éves kutyájukat. TV + Sztárok--Kate Beckinsale pucéran készített szelfit a fürdőszobájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-kate-beckinsale-puceran-keszitett-szelfit-furdoszobajaban.htmlNem ez az első eset, hogy Kate Beckinsale az utóbbi napokban pikáns fotót tölt fel a közösségi oldalára. Most meztelenül pózolt a fürdőszobájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.