A legdrágább sztárválások: MacKenzie Bezos a világ 3. leggazdagabb nője lett

Mel Gibson válás vagyon sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házasság lezárása mindig fájdalmas, nemcsak érzelmileg, de anyagilag is. Minél nagyobb a vagyon, annál nagyobb a tét – ezt a világsztárok és milliárdos üzletemberek tudják a legjobban. Íme, azok a válások, amelyek dúsgazdaggá tették a volt feleséget, és nagyon fájtak az exférjeknek.

A sztárok és gazdag üzletemberek válásai egyébként is nagyon fájdalmasak, hiszen a világ szeme előtt zajlik a házasság lezárása. Érzelmileg mindkét fél számára nehéz időszak ez, de anyagilag is nagy veszteséget jelenthet. Az alábbi híres emberek gazdaggá tették a válással a volt feleségüket – írja a Portfolio.

Mel Gibson és Robyn Moore

A színész és egykori felesége, Robyn Moore válását az egyik legdrágábbként tartják számon Hollywoodban. A színésznő végül 425 millió dollárhoz jutott.

Mel Gibson és Robyn Moore Forrás: Northfoto


Jeff Bezos és MacKenzie Bezos

Az Amazon alapítója a 3. leggazdagabb nővé tette volt feleségét. Ugyan a válás még nem zárult le, a megegyezés már megköttetett: a nő 4 százalékos Amazon-részesedést kap, ami körülbelül 35 milliárd dollárnak felel meg.


Craig McCaw és Wendy McCaw

A mobilpiacon úttörőnek számító Craig McCaw és az újságkiadó Wendy McCaw válása rég lezárult, 1997-ben mondták ki, és Wendy 460 millió dollárral lett gazdagabb, amit Nextel-részvényekben kapott meg.

Dmitry Rybolovlev és Elena Rybolovlev

Az orosz üzletember felesége sorozatos hűtlenségre hivatkozva nyújtotta be a válópert és 4,5 milliárd dollárt követelt. Végül csak 604 millió dollárt kapott a 2014-ben kimondott válásukkor.

Adnan Khashoggi és Soraya Khashoggi

A szaúdi fegyverkereskedő, Adnan Khashoggi és Soraya Khashoggi közel 20 év után váltak el 1980-ban. A nő 874 millió dollárt kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.