Jobb ember leszek!-mozgalom: Epres Panni és Debreczeni Zita is beszéltek a mosolygásról

Epres Panni mosoly szeretet jobb ember leszek kampány 2019 Debreczeni Zita Jobbemberleszek mosolygás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor, Debreczeni Zita és Epres Panni is fontosnak tartja a mosolyt a mindennapokban. Nemcsak akkor, ha családtagokról, barátokról, de akkor is, ha idegenekről van szó. Király Viktor azt is elárulta, hogyan érzi magát kedvese, Anita, amikor női rajongóira mosolyog. 

Az áprilisi Jobb ember leszek!-kampányunkban a Life.hu-n arra buzdítjuk az olvasóinkat, csaljanak mosolyt mások arcára azzal, hogy rájuk mosolyognak. Sztárokat kérdeztünk, ők szoktak-e, szabad-e nekik idegenekre mosolyogni, sőt, van, aki magára is tetováltatta a mosoly szót. Riporterünk Debreczeni Zitával, Epres Pannival és Király Viktorral beszélgetett.

Sophia Vegas, a világ legvékonyabb derekú nője szülés utáni fotójával sokkolhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-sophia-vegas-a-vilag-legvekonyabb-dereku-noje-szules-utani-fotojaval-sokkol.htmlSophia Vegas, a világ legvékonyabb derekú nője megmutatta, hogyan néz ki 7 héttel a szülés után: kiakadtak a rajongói. TV + SztárokOrigoPucéran napozik Nina Agdal modell - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190408-puceran-napozik-nina-agdal-modell.htmlNina Agdal modell elkényezteti a rajongóit: Instagram-oldalán osztotta meg pucér fotóit. TV + SztárokOrigoPatológus szólalt meg Diana haláláról: a hercegné életben maradhatott volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190408-patologus-szolalt-meg-diana-halalarol-a-hercegne-eletben-maradhatott-volna.htmlDr. Richard Shepherd patológus szerint Diana hercegné túlélhette volna a végzetes balesetet egy egyszerű óvintézkedéssel. TV + Sztárok--Együtt vetkőzött le Ördög Nóra, Tatár Csilla és Mádai Vivien – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-egyutt-vetkozott-le-ordog-nora-tatar-csilla-es-madai-vivien.htmlÖrdög Nóra, Mádai Vivien és Tatár Csilla egy reklám kedvéért dobták le a textilt és mutatták meg idomaikat fehérneműben. TV + SztárokOrigoMajka és a Fonogram zsűrítagja között megy az adok-kapokhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-majka-es-a-fonogram-zsuritagja-kozott-megy-az-adok-kapok.htmlMajka Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét a Fonogram-gáláról és a zsűriről, miután díj nélkül távoztak. Azóta megy az adok-kapok. TV + SztárokOrigoÍgy őrzi férje emlékét Bujtor István özvegye, Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190407-igy-orzi-ferje-emleket-bujtor-istvan-ozvegye-judit.htmlBujtor István özvegye elárulta, az elmúlt tíz évben nem telt el úgy nap, hogy ne gondolt volna néhai férjére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.