Majka Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét a Fonogram-gáláról és a zsűriről, miután díj nélkül távoztak. Azóta megy az adok-kapok. 

Majka a Fonogram-gála után Facebookon írta le véleményét az eseményről, mivel díj nélkül tért haza. A rapper szerint egy olyan országban él, ahol a „teljesítmény totális ignorálása alap, ha nincs mellé megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy s*ggnyalás”. A zenész a zsűrit is kritizálta. Az ítészek közül Szűts László, a Mahasz elnöke nyilatkozott a rapper kirohanásáról.

Majka a Facebookon szólt be a Fonogram zsűrijénekForrás: TV2

Minden évben megesik, hogy valaki nehezebben viseli, ha nem nyer, bár szerény véleményem szerint már az is győzelem, ha egy előadót jelölnek. Hallottam Majka nyafogásáról, de nem foglalkozunk vele. Akkor nyilván nem volt felháborodva, amikor két kategóriában is jelöltük, mint ahogy akkor sem kérdőjelezte meg a zsűri szakmaiságát, amikor 2005-ben és 2013-ban megnyerte a Fonogramot” – mondta a Borsnak Szűts László. Majkától pedig már meg is érkezett a válasz.
„2013-ban igazad van, megnyertük a Fonogram-díjat. Viszont a közönség által megítélt díjat nyertük meg, tőletek szakmai díjat akkor sem kaptunk. Azért azt gondolom, akkor egy talán járt volna a Belehalokért. Sőt elárulok egy titkot. 2013 óta minden évben megdöntjük zeneileg, zenekarilag a saját rekordjainkat, nem telt el úgy év, hogy ne készítettünk volna egy nagy slágert legalább, ti mégsem gondoltátok sohasem, hogy nekünk díjat kellene kapni tőletek” – kezdte a rapper a Szűts Lászlónak címzett üzenetét. Leírta, szerinte a zsűritagok szakmaiatlanok és nem objektívek, valamint kikérte magának, hogy nyafogna.