Larion Zoé popsi feszes bőr latex fenék popó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezüst latexruhában és magas szárú csizmában fotózták Larion Zoét. Azt is elárulta, hogy mi a feszes fenekének a titka.

„Azt mondta az edző, hogy a lépcsőzés formálja a popsit...” – írta legújabb posztjához Larion Zoé az Instagram-oldalán.

És valóban. Úgy tűnik, hogy használ a lépcsőzés, hiszen a latex kezeslábas remekül megmutatja feszes idomait. Az szexi ruhához egy magas szárú csizmát vett fel a szépség.

Larion Zoé egyébként büszke a testére, gyakran mutatja meg közösségi oldalán, mennyit dolgozik, hogy ilyen csodásan nézzen ki.

Elismerte bűnösségét a Született feleségek sztárja, Felicity Huffmanhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-elismerte-bunosseget-a-szuletett-felesegek-sztarja-felicity-huffman.htmlBűnösnek vallotta magát Felicity Huffman: a színésznő lefizette az egyik egyetemet, hogy lányát felvegyék az intézménybe. TV + Sztárok--Ilyés Jenifer új kihívás elé néz, és Pintér Tibornak is adna egy esélythttp://www.life.hu/sztarok/20190409-ilyes-jenifer-uj-kihivas-ele-nez-es-pinter-tibornak-is-adna-egy-eselyt.htmlAz egyik szépségverseny tanácsadója lett Ilyés Jenifer. Úgy tűnik, Pintér Tibor is elindulna a megmérettetésen. TV + Sztárok--Mága Zoltán és zenekara meghódította Kanadáthttp://www.life.hu/sztarok/20190409-maga-zoltan-es-zenekara-meghoditotta-kanadat.htmlMága Zoltánt és zenekarát hatalmas tapsvihar fogadta Torontóban. TV + Sztárok--Ada az ágyból posztolt fotót: így pihen a vőlegényévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-ada-az-agybol-posztolt-fotot-igy-pihen-a-volegenyevel.htmlAda megmutatta követőinek, hogy telik egy reggeljük vőlegényével: az ágyban hemperegnek. TV + SztárokOrigoEgyre valószínűbb, hogy Cinthya Dictator és Molnár Tamás egy párt alkotnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-egyre-valoszinubb-hogy-cinthya-dictator-es-molnar-tamas-egy-part-alkotnak.htmlEgyre biztosabb, hogy Cinthya Dictator nem szingli többé: Molnár Tamás a szerencsés pasi. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs autójának többször nekiment egy őrülthttp://www.life.hu/sztarok/20190409-sebestyen-balazs-autojanak-tobbszor-nekiment-egy-orult.htmlA műsorvezető a rádióban osztotta meg, mi történt vele a hétvégén: egy őrült többször is nekiment az autójának. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.