Balázs Klári elárulta, néha furcsa megkereséseket kapnak a rajongóktól. Egyszer valaki például amiatt írt nekik, hogy kérjen tőlük 6 millió forintot.

Az ország egyik legismertebb sztárpárja Balázs Klári és Korda György. Rengeteg rajongójuk van, akiktől gyakran kapnak üzeneteket. A kedves levelek mellett azonban néha érkeznek hozzájuk furcsa és szokatlan kérések is. Egyszer például valaki milliókat kért tőlük, mondván, nekik van miből adni...

Az internet elterjedésével nagyon sokan keresnek meg minket a legnagyobb közösségi oldalon. Többnyire kedves rajongói üzeneteket kapunk, amelyek kifejezetten jólesnek. A közelmúltban azonban érkezett egy szemtelen megkeresés: már nem tudom pontosan, milyen indokkal, de az illető közölte, hogy neki 6 millió forintra lenne szüksége és mivel nekünk biztos van, ezért adjunk neki. Nagyon felhúztam magam, mert azt gondolom, vannak határok, amiket be kell tartani. Gyurikámmal mi szórakoztatjuk a közönséget, számtalanszor léptünk már fel jótékonysági eseményeken és szívesen segítünk is másokon, de ezeket nem verjük nagy dobra, nem ezzel akarjuk növelni a népszerűségünket. Az ilyen típusú megkeresések azonban dühítőek számomra, nekünk is keményen meg kell dolgoznunk a pénzünkért, nem beszélve arról, hogy eszembe sem jutna egy vadidegenre 'csak úgy' ráírni, hogy ne haragudj, de adjál már 6 milliót” – mesélte a Borsnak az énekesnő.

Korda György és Balázs Klári néha furcsa üzeneteket kapForrás: MTI/Koszticsák Szilárd