A műsorvezető a rádióban osztotta meg, mi történt vele a hétvégén: egy őrült többször is nekiment az autójának.

Sebestyén Balázs vasárnap a családjával egy étteremben vacsorázott, mialatt egy őrült megpróbálta tönkretenni a kint parkoló autóját. Az esetre egy szemtanú figyelmeztette a műsorvezetőt, aki hétfőn a rádióban osztotta meg a történet részleteit.

Sebestyén Balázs autójának többször nekiment egy sofőrFotó: Adrián Zoltán - Origo

„Egyre több a bolond. Elmentünk tegnap vacsorázni a családdal négyesben. Éppen fizetek az étteremben, és rohan be a pincér, hogy siessek, mert valaki vár kint az ajtóban, aki szemtanúja volt valaminek, itt van egy nő, aki el akarja mondani, hogy mi történt az autómmal” – kezdte Balázs.
Végignézték, hogy egy őrült beáll a kocsim mögé, és az autójával többször nekimegy. (...) Közben üvöltözik. Nem lett semmi baja az autómnak, de valamit belocsolt a kocsimba” – árulta el a műsorvezető, aki nem tudja, mi lehetett az az anyag, amit az illető beöntött az autójába: Balázs szerint olyan szaga volt, mint az ablakmosó folyadéknak. „Vagy nyitva hagytam a kocsimat, vagy lehúzva valamelyik ablakot, nem emlékszem. Szétlocsolta az autót valamivel” – tette hozzá Balázs. Elárulta, miután áttörölte az autót, lehúzott ablakokkal vezetett haza.