A súlya miatt szóltak be Vasvári Viviennek a követői: szerintük alultáplált a celebmami

Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram -
celebmami súly Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien alkatilag a vékony nők táborát erősíti. Követői szerint azonban ez már kóros soványság. Többen úgy vélik, betegesen néz ki a celebmami. Természetesen a válasz sem maradt el...

Vasvári Vivien egy szexi fehérneműs képpel hirdeti közösségi oldalán, hogy anyukaként is meg kell maradni szexi nőnek, és kényeztetni kell férjünket egy-egy csábos fehérneműszettel. Hiába a dögös fotó, követői között akadt olyan, aki szerint Vivien túlzottan sovány és beteges, ahogyan kinéz.

„Lehet, hogy Te másként látod, de hidd el túlzottan vékony vagy. Szerintem kérd ki egy szakértő tanácsát. Ha már más is észre veszi, akkor lehet igazság benne nem gondolod? Szerintem veszít a nő a vonzerejéből, ha látszanak a csontjai. Kérlek ne bántódj ezért meg! Ez már egészségtelen ez a soványság!” – írta egy kommentelő.

A celebmami nem hagyta szó nélkül a beszólásokat:

„Engem aztan nem sertettel meg mert annyia nem erdekel a velemenyed hogy el sem olvastam eddig ugy kuldte at mas nekem uzenetben hogy mit irtál.”

Vasvári Vivien a szülős videójáról: „Nyilván sokakat kiakasztott”

Vasvári Vivien az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan született meg a második gyermeke. A felvétel fogadtatására is reagált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.