Idős betegeitől szedett be súlyos pénzeket egy magyar orvos

Forrás: Shutterstock -
betegség Írország orvos csalás dr. Siklósi Zsolt idősek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztették az Írországban praktizáló magyar orvost, dr. Siklósi Zsoltot. Úgy tudni, idős betegeitől szedett be súlyos pénzeket.

12 ezer eurót, azaz több mint 3 és fél millió forintot szedett be idős betegeitől egy Írországban tevékenykedő magyar orvos. A praxisát most felfüggesztették.

A Felső Bíróság elnöke, Peter Kelly kijelentette, hogy a magyar orvos nem praktizálhat, és gyógyszert sem értékesíthet – írja a Blikk. A doktor kedden megjelent a bíróságon, de a tárgyalás elnapolását kérte arra hivatkozván, hogy jogi képviselőt kereshessen magának.

A férfi már nem praktizálhat Forrás: Shutterstock

És bár már egy hónapja tudott a tárgyalás időpontjáról, mégis megadták neki a halasztás lehetőségét. A férfi egyébként az ellen is tiltakozott, hogy nyilvánosságra hozzák a határozatot. Május elején áll majd ismét bíróság elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.