Radics Gigi kiszáll az X-Faktorból, de egyelőre az új mentor kiléte még titok. A zsűri többi tagja izgatottan várja az új tagot, bár ByeAlex szerint nem lesz könnyű dolga.

Új, izgalmas személy foglalja el majd Radics Gigi helyét az X-Faktorban, más változás azonban nem lesz a mentorok között. Jelen pillanatban a tárgyalások utolsó simításai zajlanak, ezért azt még nem árulták el, hogy ki fogja átvenni Gigi szerepét. Fontos szempont volt, hogy szakmailag megkérdőjelezhetetlen legyen az új zsűritag, de a legfőbb az, hogy a fiúkkal együtt tökéletes négyest alkosson.

Radics Gigit izgalmas személy váltja az X-FaktorbanForrás: RTL Klub

"Az új női mentor személye még nem publikus, de hamarosan be fogjuk őt is jelenteni. Azt tudom ígérni, hogy nagyon izgalmas személyiség, nagyon érdekes kémiát fog hozni a jelenléte a zsűribe” – árulták el, ByeAlex szerint azonban nem lesz könnyű dolga az új mentornak. „Szerintem egy női mentornak egyébként sem annyira könnyű három fiú mellé leülni. Giginek sem volt könnyű feladata, de őt hamar befogadtuk. Majd meglátjuk, hogy az új női mentort vagy megesszük reggelire, vagy nem” – vicceskedett a zenész. 

Kiderült, ki válthatja Radics Gigit az X-Faktor zsűrijében

Azt már tudni lehet, hogy Radics Gigi nem ül majd az X-Faktor következő szériájának zsűrijében. Az egyelőre még kérdés, hogy ki foglalja el a helyét, ám árulkodó jelek már vannak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!