Unokát szeretne Hosszú Katinka édesapja

Forrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo -
unoka család Baja Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka édesapja elárulta, már nagyon vágyik egy unokára.

Remekül főz Hosszú Katinka édesapja és mindig meg is lepi lányát egy finom halászlével, ha a sportolónő hazalátogat Bajára. Kiderült, hogy István már szeretne nagyapa lenni, hogy unokájának is átadhassa a főzés szeretetét.

Az én drága apám halász volt, tőle tanultam a halászlé elkészítésének fortélyait. Majd később én is továbbadtam a fiaimnak, hogyan is kell igazán finom fogást készíteni. Ádám fiam nagyon érdeklődő volt a főzéssel kapcsolatban, Gergő kevésbé, Katinka pedig leginkább csak élvezi az ízeket. Olyan is előfordul, hogy a fiaim telefonos segítséget kérnek, ha esetleg elakadnak valamilyen étel készítése közben. Ha fiúunokám lesz, őt is megtanítom főzni. (...) Nekem nagyon fontos a család! Ezért is tölt el örömmel, ha a finomabbnál finomabb ételekkel kedveskedhetek a gyerekeimnek” – nyilatkozta a hot! magazinnak.

Hosszú Katinka édesapja unokára vágyik Forrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo
Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna nem tervezik meg előre közös jövőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190411-hajdu-peter-es-baratnoje-nem-tervezik-meg-elore-kozos-jovojuket.htmlHajdú Péter elárulta, egyelőre csak a közös nyaralást tervezik új barátnőjével, Alföldy Annával, később pedig meglátják, hogyan alakul a kapcsolatuk. TV + SztárokOrigoCseke Katinka fotóját az egyik internetes társkeresőn láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-cseke-katinka-fotojat-az-egyik-internetes-tarskereson-lattak.htmlTíz év után vált el gyermeke édesapjától Cseke Katinka. Élete megváltozott, de új társat még nem talált. Most egy internetes társkereső oldalon bukkant fel a fotója. TV + SztárokOrigoKim Kardashian magából kikelve üvöltött a gyerekei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-kim-kardashian-magabol-kikelve-uvoltott-gyermeki-miatt.htmlRajongói azért is imádják Kim Kardashiant, mert a családi vitákban és a gyerekeivel kapcsolatos kérdésekben is higgadt és kimért tud maradni. Ám most elmondta, hogy ő is szokott üvölteni. TV + SztárokOrigoZimány Linda hidegsokkal kezelte a derékfájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-zimany-linda-hidegsokkal-kezelte-derekfajdalmat.htmlDerékfájdalommal küzdött Zimány Linda. A modell szokatlan kezelésnek vetette alá magát. TV + SztárokOrigoLeállt az Ázsia Expressz forgatása: megtámadták a magyar stábothttp://www.life.hu/sztarok/20190410-leallt-az-azsia-expressz-forgatasa-megtamadtak-a-magyar-stabot.htmlÁprilis 4-én leállt az Ázsia Expressz forgatása Srí Lankán, ugyanis hatósági vizsgálat folyik a műsorformátum tulajdonosa ellen. A vizsgálatot kiváltó incidens a műsor egyik feladatához kapcsolódik: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél helyi, tradicionális esküvői ruhába öltözött, amikor a helyiek meglátták ezt, és felháborodva közeledtek a játékosok felé. TV + SztárokOrigoNémeth Kristófot és édesanyját is zaklatják a telefonos csalókhttp://www.life.hu/sztarok/20190410-nemeth-kristofot-es-edesanyjat-is-zaklatjak-a-telefonos-csalok.htmlUnokázós csalók zaklatták telefonon Németh Kristóf, a Fórum Színház igazgatójának édesanyját. Ő is belefutott már hasonló átverésbe, szeretne mindenki figyelmeztetni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.