A helyszínre vitték a rendőrök a negyedikről kizuhant Pannika szüleit

Forrás: Shutterstock -
helyszín halál zuhanás baleset Kistarcsa gyermek tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről a hároméves Pannika. Most a rendőrök a helyszínre vitték a szülőket, hogy rekonstruálhassák az eseményeket. 

"Néha úgy érzem, hogy soha nem derül ki, pontosan mi vezetett a kislányom halálához" – mondta a Blikknek Adamecz Tamás, Pannika édesapja. A hároméves kislány két évvel ezelőtt zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről. A gyermekre a keresztanyja vigyázott, a szülők éjszakai műszakban dolgoztak. A tanúvallomás szerint a keresztanya jelezte a szülőknek, hogy hamarabb el kell mennie.

A helyszínre vitték a szülőket és a keresztanyát a rendőrök (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A gyermekre az édesapa talált rá az utcán, amikor hazaérkezett. Ezt a pillanatot most egy játék baba segítségével kellett megmutatnia. "Idáig úgy gondoltam, hogy Panna, miután a keresztanyja egyedül hagyta a lakásban, felmászott az ablakhoz, majd kiesett, de minél több adatot ismerek meg, egyre inkább azt gondolom, hogy teljesen más történt vele. Valószínűleg valami baleset történhetett, de annak részleteiről fogalmam sincs" – fogalmazott az édesapa.

A gyászoló édesanyát, Anasztáziát nagyon megviselte, hogy be kell lépnie egykori otthonukba. A szülők védője, dr. Lichy József a következőket mondta a lapnak: "Több tényadat és szakértői vélemény is amellett szól, hogy kételkedjünk az eredeti verzióban. Én most kérvényezni fogom, hogy vizsgálják meg a tetőn lévő hófogókat, mert szerintem annak meg kellett volna fognia a kislányt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.