Két mentor távozik a brit X Factorból: Robbie Williams és felesége szállnak ki

Forrás: Shutterstock -
Robbie Williams távozás mentor X Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itthon Radics Gigi távozik az X-Faktorból, de nem csak hazánkban történik változás a tehetségkutató mentorai körül.

Úgy tűnik, hogy nem csak a hazai X-Faktorban történik változás a mentorok körül, hanem a külföldiben is. A brit X Factortól búcsúzik két mentor, méghozzá Robbie Williams és felesége, Ayda Field. Döntésüket az Instagramon jelentették be, és azzal indokolták, hogy olyan nagy – és egyelőre titkos – projekten dolgoznak, amelybe már nem fér bele a mentorkodással járó elfoglaltság.

Damu Roland visszatérhet a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190412-damu-roland-visszaterhet-a-szinpadra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland hamarosan visszatér a színpadra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg bomba alakját Iszak Eszti – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-bikiniben-mutatta-meg-bomba-alakjat-iszak-eszti.htmlIszak Eszti egy bikinis fotóval nosztalgiázik. TV + Sztárok--Ezért tűnt el a nyilvánosság elől Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ezert-tunt-el-a-nyilvanossag-elol-cserpes-laura.htmlHosszú idő után először adott interjút Cserpes Laura. TV + SztárokOrigoElfogadta a pénzbírságot Kökény Attila: részletekben fizeti ki az egymillióthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-elfogadta-a-penzbirsagot-kokeny-attila-reszletekben-fizeti-ki-az-egymilliot.htmlKökény Attila elfogadta a pénzbüntetést, amit nemrég kiszabott rá a bíróság. Részletekben kell fizetnie, így megússza a szabadságvesztést a vesztegetéssel vádolt énekes. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-liptai-claudia-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-evvel-ezelott.htmlEgy 26 éves fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán Liptai Claudia. Ekkor a Grease musicalben szerepelt, rengeteget változott a színésznő. TV + SztárokOrigoBodrogi Gyula egy kosármeccsen hódította meg az akkor már házas Törőcsik Marithttp://www.life.hu/sztarok/20190411-bodrogi-gyula-egy-kosarmeccsen-hoditotta-meg-az-akkor-mar-hazas-torocsik-marit.htmlBodrogi Gyula az Elviszlek magammal című műsorban vallott D. Tóth Krisztának arról, hogyan hódította meg első feleségét, Törőcsik Marit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.