Pásztor Annát összetörte zaklatója öngyilkossága, de az azt megelőző időszak sem volt egyszerű számára. Erről vallott az énekesnő. 

Pásztor Annát hosszú ideig zaklatta egy férfi, aki késsel jelent meg az egyik koncertjén. A bíróság emberölés előkészületével vádolta az illetőt, aki végül öngyilkosságot követett el a börtönben. Anna a Mokkának vallott arról az időszakról, és azt is elárulta, hogyan van most.

Pásztor Anna az elmúlt időszakról vallottFotó: Csudai Sándor - Origo

„Egyre jobban. Ez olyan, mint egy hosszú víz alatti lét után végre levegőt kapott ember – körülbelül így érzem magam. Nyilvánvalóan, amíg ez a létbizonytalanság körülvett minket, nem engedhettem el magam. Zenekarvezetőként meg anyukaként, sem sehogyan. Tartottam magam. Egyszer csak hirtelen egy ilyen tragikus vég lett, nem is tudtam, hogy mit kezdjek magával a ténnyel, hogy egyrészt vége, és hogy így lett vége. Föl voltam arra készülve, hogy életünk végéig ez az életünk része lesz, és a félelmeink része lesz. Egyszer csak vége lett, a tragédia még egy sokk volt. Amikor túllettem azon, hogy igen, ez egy tény, ezt fel kell dolgozni, akkor még az előző háromnegyed évnek a súlya tarkón vágott” – árulta el Anna. Hozzátette, a színpadon nem volt félelemérzése, magánemberként viszont esendőnek és törékenynek érezte magát. Rengeteget sírtam otthon pont attól, hogy nincs a kezemben semmiféle fegyver az igazságon kívül. Ha esetleg egy atrocitás történt volna, akkor nem tudtam volna védekezni sem. Sem magamat megvédeni, de főleg a gyerekeimért aggódtam. Ez elképesztő frusztrált helyzet volt” – tette hozzá az énekesnő.