Kabát Petit őrült focidrukker zaklatta

Fotó: Polyák Attila - Origo -
rendőrség őrült Kabát Péter zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabát Peti elárulta, egy fanatikus focidrukker zaklatta őt.

Nem csak a női hírességek esnek zaklatás áldozataivá: most Kabát Peti árulta el, hogy korábban őt egy fanatikus fociszurkoló hívogatta éjjel-nappal. A férfit végül a rendőrök kapták el. A megdöbbentő történetről a Reggeliben nyilatkozott a labdarúgó.

Hívogattak éjjel, nappal, hajnalban. Ha felvettem, akkor morgott, elváltoztatott hangon szidott. Letiltottam a számot, de akkor hívott másikról. Meccsek előtt is zaklatott a buszon, amikor már csak a játékra próbálsz koncentrálni. Elmentem az ügyvédemhez, és vele a IV. kerületi rendőrkapitányhoz, aki Újpest-szurkoló. A rendőrség segített, jó egy hónap alatt megtalálták a zaklatót. Kiderült, nem tudta megemészteni, hogy egyik csapatból átmentem a másikba. Elég fanatikus lehetett. Ez zaklatás volt, de elfogadtam a bocsánatkérését. Megbánta, amit tett, megígérte, hogy többé nem zaklat, így ezzel vége lett. Lezárták az ügyet" – idézi Kabát Peti szavait a Bors.

Kabát Petit zaklatták Fotó: Polyák Attila - Origo
Azurák Csaba távozik a TV2-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-azurak-csaba-tavozik-a-tv2tol.htmlA TV2 közleményben tudatta: Azurák Csaba távozik a csatornától. TV + Sztárok--Kökény Attila nyilatkozott az ítéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kokeny-attila-nyilatkozott-az-iteleterol.htmlKökény Attilát hivatali vesztegetéssel vádolják, ami miatt pénzbírságot kapott, delehet, hogy nem ússza meg ennyivel. TV + Sztárok--Tóth Verának ágyba hozta a reggelit a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190417-toth-veranak-agyba-hozta-a-reggelit-a-szerelme.htmlOrigoMég nem hallgatta ki a rendőrség a balesetező Lovasi Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-meg-nem-hallgatta-ki-a-rendorseg-a-balesetezo-lovasi-andrast.htmlLovasi Andrást hamarosan kihallgatják március végi autóbalesetének ügyében. TV + Sztárok--Diana hercegné engedékeny szülő volt a királyi séf szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-diana-hercegne-engedekeny-szulo-volt-a-kiralyi-sef-szerint.htmlCarolyn Robb volt az első női séf a királyi családnál, ő mesélt most arról, milyen szülő is volt Diana hercegné. TV + Sztárok--Tóth Gabi nagyon kiakadt a bulvárlapokrahttp://www.life.hu/sztarok/20190416-toth-gabi-nagyon-kiakadt-a-bulvarlapokra.htmlTóth Gabi kiakadt a bulvárlapokra, szerinte bosszút álltak rajta azért, mert nem akart nyilatkozni az eljegyzéséről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.