Flipper Öcsi 2008-ban távozott az élők sorából, több mint 10 éve nincs köztünk a zenész, de családtagjai és rajongói soha nem feledik. Édesanyja elárulta, mi is vezetett Öcsi halálához.

Flipper Öcsi több mint 10 éve távozott az élők sorából, és habár az idő segít a veszteség feldolgozásában, sokan nem tudják elfogadni, hogy a zenész nincs többé. Nyughelye Fejér megyében, Kajászón található, ide zarándokolnak el a rajongói és a családtagjai, hogy megemlékezzenek a zenészről.
„Minden erőmet össze kell szedni, hogy csütörtökön rajongókkal, zenésztársaival, Viki lányommal és az unokámmal részt tudjak venni a zarándokúton, ami Kajászón, Öcsi sírjánál, egy megemlékezéssel ér véget" – mondta a Blikknek Flipper Öcsi édesanyja.

Flipper Öcsi több mint 10 éve távozottForrás: www.flipper.mindenkilapja.hu

Csodálatosan érzékeny, jó ember volt, a nők tették tönkre. Annyi csalódás érte, kihasználták,  pedig rengeteg pénzt keresett, mégis szinte hajléktalanként, megtörten ment el. Sokszor beismerte, hogy túl naiv volt a szerelemben, amiért ő a hibás. Sohasem volt törtető, erőszakos, szerénysége sem ebbe a világba való volt" – mondta még az édesanyja. 

Az igazi művészekre jellemző érzékenysége vezette az alkoholizmusba, mert nem tudta kiadni a fájdalmát.  Nem volt agresszív, nem káromkodott vagy kiabált, csak csendben emésztette magát. Hiába voltak a hosszú éjszakákon át tartó beszélgetések, hiába voltam mellette, összetört szívét, lelkének fájdalmát csak a mámor enyhíthette. Örökzöld slágereinek nagy része a szerelemről, az élet szépségéről szól. Vidám természete ellenére a rengeteg csalódás tette tönkre őt. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy a kisfiam megszületett, és velem volt, amíg lehetett" – tette hozzá Katalin, aki azt is elárulta, hogy a fia elvesztésének fájdalmát csak a lánya, Marót Viki segítségével tudta átvészelni.