Csak egy napja derült ki, hogy Radics Gigit ki váltja az X-Faktorban, de Dallos Bogi máris rengeteg kritikát kapott. Ráadásul ByeAlexre is kiakadt.

Dallos Bogi az X-Faktor új mentoraként volt a Reggeli vendége, arról mesélt, hogyan zajlott a kiválasztása, és hogy milyen ítész szeretne lenni. Leszögezte, nem szeretné a versenyzőkre erőltetni a saját zeneiségét, de attól nem kell félni, hogy ne merné kritizálni az előadókat. Önmagával is nagyon szigorú, és bizony ő is kap megjegyzéseket azóta, hogy kiderült, ő váltja Radics Gigit.

Dallos Bogi az X-Faktor új mentoraForrás: Dallos Bogi MTVA

Már a tegnapi nap óta kapom, de azt gondolom, hogy ez természetes. Erre fel voltam készülve. Nyilván a saját követőim, vagy akik kedvelik a zenémet, ők örülnek, meg várják" – mondta Bogi, aki azt is elárulta, nem bántja őt a kritika.
Dallos Bogi arról is beszélt, hogyan érintette ByeAlex beszólása, miszerint megeszik majd reggelire az új női mentortKi is akadtam rá.  Mi Alexszel hat éve ismerjük egymást, 16 éves korom óta ismer. Azt mondtam neki, hogy figyelj, Alex, ha hat év alatt nem ettél meg reggelire, akkor szerintem ez most sem fog megtörténni. Nagyon jó barátok vagyunk, de voltak azért összeszólalkozásaink. Remélem, hogy ez most nem így lesz" – mondta Bogi.