Kommentháború bontakozott ki Nánási Pál Instagram-oldalán. A fotós nem titkoltan egy terméket reklámoz a képen, volt, aki ebbe kötött bele, miszerint erőltetett. 

Nánási Pál alábbi Insta-fotója alatt áll a bál – vannak, akik szerint a hírességek hiteltelenek lesznek, ha reklámarccá válnak, mások szerint ennél nincs természetesebb. A vitába a fotós is bekapcsolódott: 

„Húúú ezt még nagyon hosszan tudnám mondani. Kb. 20 éve forog az életem a reklám körül, és nagyon sokat változott a világ azóta is. Nekem semmi furcsa nincs a reklámban. Sőt, még aktfotókat is csináltam sokat. Bár ennek semmi köze a reklámhoz. Vagyis csak annyiban igen, hogy volt idő, amikor a meztelenség volt a legerősebb reklám erő. Húú, na látom, velem sok baj van. Én csak egy p.ncifotós vagyok, aki elvette az Ördög Nórát, aztán nagy lett a pofája. Szóval ez hosszú, én meg nem tudok írni, mert az ujjam az exponáló gombhoz szokott” – idézi Nánási Pált a Blikk. A fotós egy kommentben azt is megemlítette: amit szeret vagy ami érdekli, azt szívesen reklámozza.